• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

szkola!!!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• szkola!!!

• szkola!!!
  • szkola!!!

packa > 18-10-2007, 22:51

Mam pytanko...biore 6 kredytow i koncze 13 i 14 grudnia...biore 2 klasy...3 kredyty jedna fajna klasa..a nast 3 to mam przejabane zajecia trudne i wiem ze obleje bo jebie mi ona!!!! i moje pytanko jest takie czy jesli obleje ta klase to moge zostac na 2 rok jako au pair?? to w goloe ma jakies znaczenie?????????? i jak wiem ze obleje to w ogole musze na te zajecia chodzic????? sa takie pojebane ze masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: i dostajemy jakis papierek ze sie zdalo albo nie zdalo szkole?? w ogole jak to jest z tymi zajeciami??? przez te zajecia co mam problem to spac po nocach nie moge!! zaczeli mi szukac rodziny i wyslalam im ze zaczelam 6 kredytow ale czy je zdam to nie wiem;/ znajoma mi mowila ze tutaj trzena miec 80% koncowej oceny zeby zdac, bez kitu to duzo! wiem ze te zjecia obleje bo juz oblalam jedne wzany egzamin i jescze przedemna 3 inne wazne i tez obleje bo nic z tego nie kapuje takie to pojebane!!!
  • Re: szkola!!!

Grizzly > 19-10-2007, 1:20

o_O a mozeby jakis wstep do tego posta?

Oco chodzi?

packa > 19-10-2007, 5:06

sorki trochesie ropedzilam i nie wyjasnilam dokadnie. Jestem au pair i w styczniu bedzie rok i zmienam rodzinke (ale to nie wazne) Chcem zostac na 2 rok ale jak nie zdam klasy jednej czyli 3 kredyty to moge zostac na drugi rok bez problemu? Powiedzmy ze nie zdalam egzaminu i oblalam klase to co nie dostaje tych 3 kredytow?? nie wiem jak to dziala...czy teraz troche jasniej????

MONIKA > 27-10-2007, 12:25

trzeba bylo zwyczajne klasy wziac, a nie kredytowane. jako au-pair nie musisz brac kredytow jak student, licza sie godziny, jakie spedzisz w szkole.

nie mam pojecia, co czeka cie w sytuacji gdy oblejesz. swoja droga, jakie zajecia, sa tak straszne, ze nie mozesz dostac C?

Gość > 27-10-2007, 22:39

packa, nie obeszlo by sie bez tych epitetow ? :evil:

agulka > 15-11-2007, 6:50

podstawa przedluzenia pobytu w usa na 2 rok jest ukonczenie szkoly. na koniec musisz wyslac agencji dokumenty potwierdzajace.

Mangom > 29-11-2007, 2:56

odswiezam temat!

prosze powiedzcie cos na temat szkol, do jakich chodzilyscie? i jakie polecacie? czy te darmowe kursy dla au pairek sa ok? no i jak czujecie sie z ang po takich kursach??? podkreslam ze moj jezyjk jest naprawde na niskim poziomie! zalezy mi na dobrej szkole, ale wlasnie dowiedzialam sie ze kurs w ktorym mozna zrobic fce kosztuje ponad 400 funtow!

czekam na opinie!!!!!!!!!!!! to bardzo wazne dla mnie, bo juz teraz musze sie zapisac skoro chce zaczac od stycznia!

Mangom > 29-11-2007, 22:13

No ejjjj ...

zadna z was do szkoly nie chodzila? 8O

))

Gość > 30-11-2007, 1:50

chodzila i nawet pisala o tym na forum

poszukaj dokladnie a napewno znajdziesz

Yoanna > 30-11-2007, 13:07

mangom a gdzie sa darmowe kursy i to w dodatku dla operek? moja kol operka chodzi tutaj na kurs, co prawda advanced, i z tego co wiem placi duzo. tak samo jak ja sie kiedys dowiadywalam - sobotni kurs, 2 godz - 600L... ale to byla w ogole jakas kpina.

za bardzo nie pamietam, ile moja kol ma godz.. chyba 3 razy w tyg po 2 godz.. ale pewnosci nie mam..
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna