-
-
Summer Adventure
Ninka Jones > 13-06-2007, 12:31
witam wszystkich
we wrze?niu kończe 18 lat, czeka mnie matura, a w zwi?zku z tym użeranie się z rodzicami przez cały kolejny rok szkolny... za 17 dni rozpoczne swoja aupairska karieremój pierwszy wyjazd, troszke niespodziewany, bo znalazłam rodzine w niecaly miesi?c tylko na wakacje co uważam za wyczyn uderzam do Maidstone, Kent i sie bardzo ciesze, bo do Londynu tak daleko mieć nie będe
czeka tam na mnie ?wietna czarnoskóra rodzinka z trójk? dzieci (9 lat, 3 lata i 5 miesięcy). a co mnie jeszcze ucieszyło to to, że przyjaciółka mojej hostki ma polsk? aupairkę z któr? już rozmawiałam przez email, nie zanudze sie!
teraz koniec roku szkolnego, FCE, załatwianie... tak prawde mówi?c to mam już do?ć i chciałabym wsi??ć już w ten autobus... dzi? jade wyrobić EKUZ, w pi?tek ISIC, w sobote ostatni już exam FCE i przez cały następny tydzień na odczulanie, wczoraj jak mnie odczulili to my?lałam że sie pochlastam... ale wole teraz zdychać przez tydzień niż tam przez 2 miesi?ce od wszechobecnego kurzuaaa no i jeszcze przed UK, wyruszam do Brukseli na 5 dni nie wiem jak to wszystko ogarne:> walizki to chyba rozpakowywać nie będe xD -
Re: Summer Adventure
maada > 13-06-2007, 14:59
hej hej powodzeniai opisuj koniecznie co i jak ! -
Gość > 13-06-2007, 15:39
No i widzisz, udalo sieMilego lata wiec zycze i zebys sie nauczyla jak najwiecej -
Ninka Jones > 13-06-2007, 17:41
no zobaczymy co wyjdzie z tego mojego wyjazduja sie tam od radia i tv nie będe odklejać od komputeraz zrobie sobie odpoczynek, ale chociaż na te pół godziny pewnie będe wchodzić, bo w przeciwnym razie mama mnie znienawidzi ^^
własnie wróciłam z Lublina i EKUZ mam już w kieszeni, a teraz biegne na ognisko ^^ a co! trzeba poużywać przed wyjazdem xD
pozdrawiam -
Yoanna > 13-06-2007, 20:15
haha ja w tamtym roku miedzy operowaniem w hamburgu a w londynie mialam 3 dni przerwy wiec tez mi sie nie oplacalo walizki rozpakowywac, troche tylko zmodyfikowalam zawartosc ;P -
Ninka Jones > 14-06-2007, 0:31
nie no genialnie poprostu ^^
wła?nie sobie gadałam z moj? hostk? na skypie i co się okazuje? że ona ?piewa! ahhhh cudownie! matko, pierwszy raz usłysze genialny głos czarnoskórej osoby na żywo! i jaka ?wietna rozmowa na temat muzyki nam się rozwinęłabyłabym chyba w 7th niebie jakbym sobie z ni? Arethe Franklin po?piewała
jejjjjj nie moge sie doczekać!
i już widze te ich chrze?cijańskie gospelowe msze. Mamo nie wytrzymam! xD -
WAMPIREK > 14-06-2007, 2:13
No prosze kto sie nam tutaj na forum ujawnił !
Ninka,ale pamietaj,ze zakladajac swoja historie zobowiazujesz sie do pisanie wszystkiego o sobie i o swoich dzielach :lol:
Nie ma zmiluj,teraz nic nam nie umknie :lol: -
Ninka Jones > 14-06-2007, 9:24
Ty Monia i tak o wszystkim będziesz wiedzieć pierwsza więc nie wiem co to za marudzenie
ehhhh teraz do roboty :/ napisze wieczorem
ide dzi? kupić bilet! -
WAMPIREK > 14-06-2007, 11:36
Baaa wiadomo 8)
Have a nice day :*
(no i z tym postem padł mój 300 post 8) ) -
(-:MARZENA:-) > 14-06-2007, 13:23
ladnie ladnie
a tak btw. Ninka czy to ty do mnie kiedys na gadu pisalas??