• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

ogrodowe harce

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• ogrodowe harce

• ogrodowe harce
  • ogrodowe harce

Louhans > 24-05-2007, 16:00

Dziewczyny, bo to watek bardziej do was.

Wyszlo ladne sloneczko, jak na Anglie to calkiem mocne i tutaj moje watpliwosci i pytanie.

Mieszkam w domu z wysokim plotem i duzym ale dosc dzikim ogrodem. PPoniewaz ze slonca korzystac lubie to rankami wystawia lezaczek do ogrodu i sie wyleguje na sloneczku.

Lubie ejdnak opalac sie toples i kiedy dzieciaki w szkole, robie to bez skrepowania, natomiast kiedy sa w domu to juz zakladam kostiumik, choc zastanawiam sie czy tego nie olac.

Co wy robicie, jesli oczywiscie lubicie toples? W sumie przy 3 latku mam mniejsze opory, choc on zadaje niewygodne pytanie w postaci dlaczego ja mam biust a on nie, hahaha.

Jakos sobie radze w tej kwetsi tlumaczac mu roznice pomiedzy dziewczynkami a chlopacmi, on sie ejdnak upiera ze chce miec biust jak ja, haha.

No dobra, opalacie sie toples przy dzieciach, czy nie i jesli tak to w jakim wieku dzieci, plci i jak reaguja??

L.
  • Re: ogrodowe harce

edyta_s > 24-05-2007, 18:10

nie no bez przesady, sa granice :p

Gość > 24-05-2007, 21:06

Ja nie wiem, ale w koncu to obcy ludzie jakby nie patrzec... ja przy swojej rodzinie bym sie nie rozebrala, a co dopiero mowiac przy hostach...

Ale topless sie opalam W lesie Las w Finlandii mielismy niemalze swoj, tylko jedna rodzina tam chadzala (moja), wiec mozna bylo mniej wiecej wiedziec, kiedy sie pojawia i czy w ogole. I tam taka ladna polanka byla, na ktorej swiecilo sloneczko i nie bylo drzew Wiec tam sobie chadzalam z kocykiem i rozbieralam do stringow i opalalam

Grizzly > 24-05-2007, 21:26

Ja się w życiu topless nie opalałam, a tymbardziej przy dzieciach o_O

Wydaje mi sie ze to troche przesada;]

(-:MARZENA:-) > 24-05-2007, 22:25

hehe w zeszlym roku w Spain mlode angielki kolo naszego basenu sie topless opalaly... Leslie wpadla w oburzenie jak tak mozna...hihi...no wiec wiedzialam ze nie moge probowac heh a co do obnazania sie przed hostami...hostke czesto mi sie przypadkiem udawalo nago widziec, a mloda (7lat) czesto mi pod prysznic wlazila, poczatkowo mnie to krepowalo i usilowalam ja jakos odgonic ale stwierdzila ze z mama sie tak kapie a i tak mamy to samo pod ubraniem wiec czego ja sie wstydze :roll: hehe najfajniejsze kiedys bylo stwierdzenie- 'Marzena Twoje cycki sa ladniejsze niz mamusi'

(-:MARZENA:-) > 24-05-2007, 22:27

a wlasnie zapomnialam dodac...jak mloda mi pod prysznic weszla po raz pierwszy to powiedzialam o tym jej mamusi zeby mnie przypadkiem o jakies molestowanie nie posadzila <lol> i reakcja byla taka...'ach ona jest taka zafascynowana ludzkim cialem, pewnie w przyszlosci zostanie lekarzem' wiec pozniej juz luzik ;P

edytag > 25-05-2007, 11:14

a moja hostka tylko toples sie opalała hehehe więc jakbym ja też chciała to bez problemów, tylko,że ja nie mam czego pokazywać:/ heheh ale mi to nie przeszkadza, ale zależy od rodziny, ja z moj? mała się k?pałam w wannie i sama j? zabrałam ale miała 15 miesięcy, rodzice wiedzieli o tym, a później do każdego żeby wchodził z nia do wanny

oliwka911gt > 26-05-2007, 0:20

daruj sobie, bo cie posadze o molestowanie seksulane :wink:

Louhans > 26-05-2007, 12:52

No dzieki dziewczyny,

Oliwka, moja rodizna na pewno mnie o molestowanie nie posadzi ale mysle ze sie spytam czy nie maja nic pzreciwko jak jestem tylko z dziecmi bo przy hostach tego nie robie i robic na pewno nie bede.

A o molestowanie to zawsze moga mnie posadzic ilekroc malemu podcieram tylek, czy go myje, no bo w koncu dotykam go tam gdzie nie powinnam. Traktuje to jak normalna rzecz.

Jednak po ostatnim opalaniu sie topless przy najmloszym, wypalil mi wczoraj w sklepie z bielizna "niania boobs!!!" Ja jestem niania, bo on jeszcze nie bardzo mowi, dopiero probuje i powtarzal kilka razy. Pewnie dlatego, ze jednego dnia usilowalam tlumaczyc mu roznice miedzy dizewczynkami a chlopcami.

Jak idziemy na basen to tez sie przebieralm w przebieralni razem z nim, bo pzreciez nie wysle chlopaka na zewnatrz bez kontroli

Wspomnialyscie o wspolnych kapielach. Co jest za roznica ze dziecko widzi cie naga podczas kapieli a wpol rozebrana w ogrodku??? Widzi to samo, a w czasie kapieli nawet wiecej przeciez?

Gość > 26-05-2007, 19:08

ale to inne dziewczyny mowily opalaniu topless nie, a inne o wspolnych kapielach

:roll:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna