-
-
Rezygnacja!! Jak to zrobic...
Aleksbasz > 25-06-2017, 21:56
Czesc wszystkim! Bardzo prosze o pomoc jesli ktos jest w stanie mi cos doradzic jesli nie to zbednym i chamskim komenatzrom dziekuje
Chcialabym zrezygnowac z bycia au pair summer we Francji jestem tutaj od tygodnia nie podoba mi sie i naprawde chcialabym wrocic wiem ze wszystko na moj koszt i tak dalej nie chce zadnych pieniedzy od nikogo tylko nie wiem jwk to zakomunikowac mojej agencji i rodzinie bo nic szczegolnego sie nie stalo wszyscy sa super mili ale naprawde jest mi tu zle. Moglam przewidziex ze tak bedzie ale jednak przyjechalm nie spodobalo mi sie i chce wracac. W umowie nie doszukalam sie z zadnymi konsekwencjami z tym zwiazanymi. Z tym ze nie wiem jak mam powiedziec po prostu spakowac sie powiedziec hej nie pasuje mi to wracam co agencja na to? Moze znajda kogos nowego? To naprawde mila rodzinka i kochane dzieci ale zbyt szalone dla mnie jezyk mnie przerazil i wszystlo nie tak.. Ta wies nad morzem mnie dobija... Najchetniej spakowalavym sie i wyjechala jutrzejszym autobusem.... Jakas pomoc jak to zrobic po ludzku???