-
-
Agencja Prowork 2015 /2016 / Au Pair in America
nnaataaliee > 13-08-2015, 14:49
Hej wszystkimwybieram się do USA w przyszlym roku i chciałam prosić o szczere opinie na temat tej agencji? jak wygląda współpraca? Jak przebiega interview?Czy trzeba dam dojeżdżać z drugiego końca Polski? Ile czekałyście na perfect match? Czy wszystko podane na stronie jest zgodne z prawdą? A także kiedy zacząć poszukiwania?
Te same pytanie kieruję do dzewczyn, które wyjechały z APiA
-
Re: Agencja Prowork 2015 /2016 / Au Pair in America
Kwiatuszek > 13-08-2015, 17:33
Hej! Ja jestem dopiero na początku współpracy z agencją. Jak już wszystko będzie zatwierdzone- włącznie z moim lotem, będę chciała napisać jak to wszystko wyglądało od samego początku- teraz jest na to wszystko za wcześnie. Pisałam z dziewczynami, które wyjechały za pośrednictwem Proworki były zadowolone. Niestety nie mam obecnie żadnych wiadomości od dziewczyn, które wyjechały w przeciągu ostatnich 3 miesięcy, więc nie wiem, czy u nich już na miejscu też było tak dobrze, jak przed wyjazdem. Masz jeszcze kilka miesięcy do 2016 roku, więc śledź to forum, a ja na pewno napiszę jak ja przez to wszystko przechodzę/ przechodziłam. Pozdrawiam -
nnaataaliee > 13-08-2015, 20:57
Kwiatuszek napisał(a):Hej! Ja jestem dopiero na początku współpracy z agencją. Jak już wszystko będzie zatwierdzone- włącznie z moim lotem, będę chciała napisać jak to wszystko wyglądało od samego początku- teraz jest na to wszystko za wcześnie. Pisałam z dziewczynami, które wyjechały za pośrednictwem Prowork
dziekuje za odpowiedz! bede sledzic na pewnoi były zadowolone. Niestety nie mam obecnie żadnych wiadomości od dziewczyn, które wyjechały w przeciągu ostatnich 3 miesięcy, więc nie wiem, czy u nich już na miejscu też było tak dobrze, jak przed wyjazdem. Masz jeszcze kilka miesięcy do 2016 roku, więc śledź to forum, a ja na pewno napiszę jak ja przez to wszystko przechodzę/ przechodziłam. Pozdrawiam -
andzia22aa > 08-01-2016, 23:38
Hej! Mam pytanie jakie macie opinie dotyczące Prowork - bo zarejestrowałam się tam, ale jeszcze nie wysłałam umowy i nie wiem czy to zrobić - czy warto? Pytam się bo to jest mój ostatni gwizdek by wyjechać. Pozdrawiam