-
-
HISZPANIA, ZASTĄPSTWO
Boku > 24-03-2015, 15:41
Hej!
Właśnie jestem Au Pair w Leon w Hiszpanii. Niestety mam problemy z promotorem, w związku czym muszę wrócić w połowie kwietnia do Polski, żeby skończyć moje studia.
Rodzinka u której jestem jest naprawdę kochana, dlatego chcę im pomóc w znalezieniu nowej Au Pair na okres od połowy kwietnia do końca czerwca, bądź od końca sierpnia do świąt Bożego Narodzenia.
Mają 3-letnią córeczkę, mała uczy się angielskiego niemalże od urodzenia, rozumie już prawie wszystko co się do niej mówi. Rodzina nie wymaga znajomości Hiszpańskiego. Zależy im, żeby mówić do małej po angielsku.
Alba jest w szkole do 14, przeważnie siedzę z nią od obiadu, czyli jakoś od 15 do 21, jednak przeważnie w ciągu dnia mała sobie robi 2 godzinną siestę.
Rodzice są weseli i bardzo kompromisowi. Zależy im, żeby Au Pair tu czuła się jak najlepiej. Pomagają we wszystkich, nie robią też problemów jak chce się wyjść na imprezę i wrócić następnego dnia na obiad
W mieście nie ma za dużo do zwiedzania, ale jest tutaj Uniwersytet, a ludzie z Erasmusa są naprawdę świetni. Co wtorek mają swoją imprezę gdzie można poznać dużo nowych ludzi.
Mogę z całego serca polecić tą rodzinkę. Będę za nimi tęsknić.
Jeśli masz jakieś pytania: <EMAIL email="bok.paulina@gmail.com">bok.paulina@gmail.com</EMAIL>