• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Dla au pair wyjeżdżających do USA

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Byłam Au Pair

• Dla au pair wyjeżdżających do USA

darusia93 > 01-03-2015, 21:55

<ALIGN align="center"><s>
    </s><COLOR color="#ee82ee"><s></s><B><s></s>Cześć dziewczyny i chłopaki!<e></e></B><e></e></COLOR>

Zapraszam wszystkich gorąco na mojego nowego bloga!<e>
    </e></ALIGN>

</s><SIZE size="150"><s></s><URL url="http://fabrykaaupair.blogspot.com"><s></s>http://fabrykaaupair.blogspot.com<e></e></URL><e></e></SIZE><e>
    </e></ALIGN>
    </s>Przez dwa lata byłam Au Pair w USA. Chciałabym podzielić się z Wami moją wiedzą i doświadczeniami. Blog tworzę od podstaw, czyli od tego<B><s></s><COLOR color="#ee82ee"><s></s> jaką agencję wybrać<e></e></COLOR><e></e></B>, <B><s></s><COLOR color="#ee82ee"><s></s>co jest ważne przy wyborze rodziny<e></e></COLOR><e></e></B>, <B><s></s><COLOR color="#ee82ee"><s></s>jakie prawa i obowiązki mają Au Pair<e></e></COLOR><e></e></B>. Z czasem dowiecie się jak wygląda życie w USA, na co trzeba uważać, co warto zwiedzić i co może Was szalenie zadziwić.<e>
    </e></ALIGN>
    </s>Podam przydatne linki z tanimi wycieczkami, powiem z czego najlepiej skorzystać podczas podróżowania, jakie miejsca warto zobaczyć, o jakich miejscach w Nowym Jorku nie wspomina się w żadnych książkach, a które warto zobaczyć, jak radzić sobie z dzieciakami i co robić w razie rematchu.<e>
    </e></ALIGN>
    </s> <e>
    </e></ALIGN>
    </s>Dodatkowo na moim blogu znajdziecie link do poradników, tylko dla Au Pair!<e>
    </e></ALIGN>
    </s> <e>
    </e></ALIGN>
    </s><SIZE size="150"><s></s><B><s></s>Pojawią się również konkursy, w których będzie można wygrać e-booki dla Au Pair.<e></e></B><e></e></SIZE><e>
    </e></ALIGN>
    </s> <e>
    </e></ALIGN>
    </s>Zachęcam do lektury! <e>
    </e></ALIGN>
    </s> <e>
    </e></ALIGN>
    </s><ATTACHMENT filename="20130421_135528a.jpg" index="0"><s>     </e></ATTACHMENT><e>
    </e></ALIGN>
  • Starszy wątek Nowszy wątek