-
-
Prezenty na swieta!
roziolek > 02-12-2014, 20:46
Heej
Moze Wy dziewczyny bedziecie mialy jakies pomysly co kupic hostom na swieta!? Pytalam ich juz wiele razy i za kazdym razem odpowiadaja, ze nie wiedza co chcaW sumie maja wszystko, wiec sie im nie dziwie c(; Co wy zamierzacie badz juz kupilyscie swoim? -
Re: Prezenty na swieta!
Foxy Lady > 06-12-2014, 23:00
Ja kupilam moim hostom prezenty, male drobnostki, bo naprawde slabo z kasa u mnie teraz - mam mnostwo osob do obdarowania. Hostowi kupilam skarpetki (lol), ale takie fajne, termoaktywne sportowe czy cos w tym stylu - sama bym chciala takie dostac. Host uprawia rozne sporty, jest osoba aktywna, biega, cwiczy, jezdzi na biwaki itd., zobaczylam te skarpetki w jakims sklepie i stwierdzilam ze beda ok. No i nie byly tanie wiec to chyba nie jakis badziewHostce zestaw plyn+balsam o bajecznym zapachu i w pieknym opakowaniu. Zapakowalam sobie te prezenty i polozylam na dnie szafy... A dzisiaj kolo poludnia hostka wbija do domu i taszczy jakies wielkie pudla, ja sie pytam jej co to, a ona mowi, ze to prezenty te do 'stockings'. Przytaknelam i patrze, a ona podzielila je na 3 torby (te takie duze brezentowe torby na zakupy) i do kazdej laduje mase rzeczy i mowi, ze normalnie w Anglii wklada sie je w skarpety i wiesza gdzies tam, a ona ma tego tak duzo, ze zaladuje je w worki. Malo tego, podobno ona te rzeczy caly rok zbierala i oprocz tych workow maja tez na poranek bozonarodzeniowy dodatkowe prezenty tzw. 'glowne'. Glupio sie poczulam z tymi skarpetkami i tym zestawikiem do kapieli... Ale potem stwierdzilam, ze jednak oni maja takie zarobki, ze moga sobie na to pozwolic, poza tym nie sadze, zeby od au pairki oczekiwali niewiadomo czego. -
Ronie > 12-12-2014, 23:32
Mam ten sam problem - hości mają wszystko, więc moją ostatnią koncepcją jest po prostu kalendarz ze zdjęciami dziecka, nie wiem tylko czy mam wystarczająco fajnych zdjęć. Wiem, że banalne, ale też nie chcę szaleć z kasą, a co ważniejsze, nie wiem czy po Świętach dalej tutaj będę. Ewentualnie, dodam jeszcze wódkę dla hosta i wino dla hostki (nie żeby alkoholicy, ale jednak TV wieczorami na sucho nie oglądają ^^). -
dawid0kozlowski > 29-01-2015, 17:17
Jeśli nie wiesz co kupić swojej rodzinie, najlepiej będzie wybrać jakąś prostą przydatną rzecz jak zegarek na rękę. Prezent na pewno się spodoba, ozdobny zegarek przyda się każdej osobie. W internecie jest wiele <URL url="http://www.sklep.zegarkisc.pl/"><s></s>sklepów z zegarkami<e></e></URL> więc wybór jest ogromny.