-
-
Druga część e-booka "Ameryka oczami Au Pair"
darusia93 > 27-11-2014, 17:11
<ALIGN align="center"><s></s>Witajcie moi mili!<e></e></ALIGN>
<ALIGN align="center"><s></s>Odkąd ukazała się pierwsza część mojego e-booka, zaczęłam otrzymywać od Was wiele wiadomości na maila i na Facebooku. Bardzo mnie to cieszy!<e></e></ALIGN>
<ALIGN align="center"><s></s>Prawie codziennie dostaję wiadomości od przyszłych Au Pair, które mają wiele wątpliwości, obaw i pytań.<e></e></ALIGN>
<ALIGN align="center"><s></s>Z wieloma z Was przeprowadziłam bardzo ciekawe rozmowy na Skype. Miałam okazję poznać Wasze wspaniałe i barwne osobowości. I oby tak dalej!<e></e></ALIGN>
<ALIGN align="center"><s></s>Pomysł na napisanie drugiej części e-booka pojawił się pod koniec września 2014 roku, kiedy spojrzałam na kartkę, na której zapisywałam sobie rzeczy, o które wiele z Was mnie pytało. Pomyślałam, że pytania jakie zadawałyście były bardzo trafne. Dlaczego by więc nie udzielić odpowiedzi na łamach książki, tak, aby każda/każdy z Was mogła/mógł zapoznać się z nowymi faktami dotyczącymi życia w USA?<e></e></ALIGN>
<ALIGN align="center"><s></s>Mam nadzieję, że informacje zawarte w drugiej części e-booka okażą się równie przydatne.<e></e></ALIGN>
<ALIGN align="center"><s></s>Gorąco zachęcam do przekazywania mi swoich opinii, pomysłów oraz pytań. Postaram się odpowiedzieć na każde z nich!</e></ALIGN><e>
<CODE><s></e></CODE>Kod:</s><i>
</i>http://beezar.pl/ksiazki/ameryka-oczami-au-pair-czesc-ii<e> -
Re: Druga część e-booka "Ameryka oczami Au Pair"
gregorz111 > 16-04-2015, 19:34
Bardzo dziękuje za dwie części Ebooka. Czy zamierzasz napisać następne części? Lub prowadzić blog o tematyce au-pair i opieki nad dziećmi? Myślę, że jesteś odpowiednią do tego osobą, wiele osób mogłoby skorzystać z twojej wiedzy.