• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Nowa Au pair, nowy świat, pomocy!!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Masz pytanie? Napisz je tutaj!

• Nowa Au pair, nowy świat, pomocy!!

furmisia > 02-11-2014, 7:59

Cześć wszystkim  

Cala noc czytam wasze wpisy, i stwierdziłam, że warto się zarejstrowac. Zaczne od tego, ze od wieeeelu miesiecy mysle o au pair. Jako ze bylam juz w usa, zastanawiam sie nad rocznym pobytem wlasnie tam. ale kurcze blaszka, czy rok tak na pierwszy rzut to nie jest duzo? druga sprawa, jakie biuro wybrac? pierwszym biurem bylo aupair.pl po przeczytaniu wszystkich wpisow zastanawiam sie nad prowork, ktore z nich jest lepsze? Licze na wasza pomoc !!! 
  • Re: Nowa Au pair, nowy świat, pomocy!!

MrsHummster > 02-11-2014, 14:54

Nie znam innych biur, ale z Prowork jestem zadowolona Moim zdaniem jest w miarę niedrogie, a masz rozszerzone ubezpieczenie, co jest raczej ważne.
    Studiujesz, pracujesz, jestes po maturze?

furmisia > 02-11-2014, 16:08

W maju pisze mature dopiero 😭

kokosanka > 03-11-2014, 3:20

Ja też mogę polecić Prowork. Bardzo dobra, profesjonalna współpraca.

furmisia > 03-11-2014, 18:17

Dziekuje! A wiec biore sie za formalnosci!

Martynaaa > 12-11-2014, 3:13

Hej witaj. Tez wyjezdzam pierwszy raz, a w Stanach bylam juz dwa razy. Ja wybieram Au Pair in America. Wyjezdzalam z ta firma dwa razy - Camp America, ale maja wspolne biuro. Polecam bardzo. Czulam sie bardzo bezpiecznie, caly czas masz z nimi kontakt, zawsze sluża pomocą.   Sama dopiero sie zarejestrowalam i teraz przygotowuje sie do rozmowy. Daj znac to bedzie sie latwiej porozumiec co i jak jak sie wyjezdza na tak dluzej pierwszy raz. Pozdrawiam, Ma

furmisia > 14-11-2014, 14:16

Jak dobrze, że ktoś jeszcze się odzywa! Dużo ludzi wypowiada się na temat APiA ale jakoś wszystko załatwiłam w proworku, zobaczymy. Od stycznia zaczynam całą procedurę... Najpierw musze zdać piep$%^& prawo jazdy... A przy tym klasa maturalna sama się nie robi...

dariuszkowalczyk11 > 20-01-2015, 16:11

Skorzystaj z prowork wielu ludzi korzystało i się nie zawiodło, zapewniają ubezpieczenie i całą resztę niezbędnych rzeczy, wszystko w całkiem dobrej cenie.

furmisia > 20-01-2015, 20:33

Umowa z PROWORK podpisana !

Hawk > 27-01-2015, 23:06

Kurcze szkoda, ja za nic w swiecie ich nigdy nie polece. Jestem w anglii od wrzesnia. Po 2 miesiacach chcialam zmienic rodzine, mimo kilku maili z prosbami o znalezienie nowej rodziny nic nie zdzialali.znalazlam rodzine na wlasna reke.zadzwonilam niedawno zeby ich ochrzanic i zadac zwrotu kasy to wyszlo ze to moja wina, rozwiazuja umowe i nara...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna