-
-
Info o rodzince,au pair world
embryo > 17-09-2014, 22:01
Witam,serdecznie
Mam pytanie,
Pierwszy raz mam do czynienia z Au Pair i tymi sprawami,zdecydowałam się na Au Pair UK i
szukam osób,które wyjechały/korzystały ze strony <b>au pair world </b>czy znajdują się tutaj takie? <B><s></s>Pilnie poszukuję informacji.<e></e></B>
Druga sprawa,skontaktowałam się już z rodziną jedną,samotny ojciec,dwójka dzieci, chłopak 15,dziewczyna 16 lat,szczerze napisali,że chcą kogoś kto będzie bardziej członkiem rodziny etc i bardziej im zależy na ogarnieciu domu,bo on ma dwie prace i nie może,dzieci szkoła,nauka.
<B><s></s>mieszkają w Seaside town,40 minut od Londynu-ktoś w okolicy lub cokolwiek ciekawego z doświadczenia wie o tym miejscu? <e></e></B>
Może ktoś kojarzy tą rodzinę?Proszę o jakiekolwiek info. -
Re: Info o rodzince,au pair world
Foxy Lady > 18-09-2014, 22:20
Ja jestem au pairka po raz drugi, obecnie w Londynie. Obie rodziny znalazlam przez strone au pair world. To jest jak ruletka. Moja pierwsza rodzina byla koszmarem, teraz jestem w cudownej rodzince. Co wyglada podejrzanie - samotny ojciec i rodzina, ktorej zalezy na ogarnieciu domu; otoz jesli chcesz byc ich sprzataczka, to owszem, jedz. Ja nie mowie, ze na sto procent pewne jest to, ze bedziesz ich sprzataczka, ale dla mnie to tak wyglada. Druga sprawa - Seaside town to nie jest najlepsze miejsce... Szukaj dalej! Pierwsza rodzinka z ktora sie kontaktujesz nie zawsze jest ta do ktorej pojedziesz. Powodzenia -
Re: Info o rodzince,au pair world
embryo > 20-09-2014, 10:54
Hej,no właśnie już zdążyłam się przekonać,że to jest jak ruletka. Z tą rodziną jednak nie wyszło,oczywiście było słodzenie typu,że mega bym się do nich dopasowała i wszystko fajnie to widzi i rozpisany i w ogóle,ale przyszło co do czego...zapytałam o kontakt z poprzednią Au Pair i... przepraszam,mam nadzieję,że kogoś znajdziesz,mieliśmy dużo ofert.
Widocznie coś z nimi było nie tak,lepiej się przekonać teraz niż gdybym już u nich była. No cóż,szukam dalej,ale ciężko kogokolwiek znaleźć.
Jakby ktoś miał info o miłej rodzinie,szukającej kolejnej au pair,to proszę dać mi znać,jestem gotowa wyjechać nawet teraz,już