-
-
Jakiej znajomości języka angielskiego wymagają w biurze?
Kitens > 28-12-2006, 17:18
Witam Was wszystkich
Jestem nowa na forum i mam już pierwsze pytanie dotycz?ce biur Au Pair.
Mianowicie kiedy przechodzimy pierwsz? rozmowę w biurze au pair w języku angielskim to jak on jest sprawdzany? Poprzez jaki? test czy może rozmowę? Na czym to polega? Proszę o opisanie tego osoby do?wiadczone. Wiecie wolałabym wiedzieć czego mam sie spodziewać
Z góry dziękuje ! -
Re: Jakiej znajomości języka angielskiego wymagają w biurze?
(-:MARZENA:-) > 28-12-2006, 20:32
hej! ja mialam wypelnic jakis tam kwestionariusz...pytania byly po ang i po ang musialam na nie odpowiedziec...jakis taki standard....po co chce byc au pair, jakie mam doswiadczenie i takie tam...
jak nie jedziesz do USA to rezygnuj z biura poki mozesz... -
oliwka911gt > 28-12-2006, 21:35
ang podstawowy, komunikatywny. podstawowy tzn cos wiecej niz ile mam lat i jak sie nazywam. rodziny jak i biura zdaja sobie sprawe ze dziewczyny jada by jezyka sie uczyc i ich jezyk nie jest perfekcyjny. czasami zdarzaja sie rodziny, ktore wymagaja dobrej znajomosci jezyka angielskiego. -
Kitens > 28-12-2006, 22:29
Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Teraz już wiem, że nie jest to takie trudne. A tak wogóle to chcę lecieć do USA na wakację.. ale o tym w innym po?cie aby nie narobić tu bałaganu -
faris > 08-03-2007, 10:24
A o czym w biurze z wami rozmawiaj? po angielsku ? Bo ja też się boję tej rozmowy -
justyna86 > 08-03-2007, 14:00
mnie sie pytali tylko jakie mam doswiadczenie z dziecmi, czy mam rodzenstwo i czym zajmuja sie moi rodzice, to byly dwie minutki i po wszytskim wiec nie ma sie raczej czego obawiac