-
-
Przeniosiny z IE do APC
mishika > 25-08-2014, 16:35
Witajcie ponownie, szukałam na forum, ale nigdzie nie mogę się doszukać wątku o przenosinach z InterExchange do AuPairCare ? Ktokolwiek widział ktokolwiek wie ;-) ? Albo może ktoś doświadczył na własnej skórze ? Byłabym wdzięczna za informacje ile to trwa i czy trzeba od nowa wszystkie papiery.
Pozdrawiam ;-) -
Re: Przeniosiny z IE do APC
k_bial > 25-08-2014, 19:48
Wszystkie papiery trzeba wypełniać na nowo, bo są to całkiem inne formularze z logiem oczywiście APC, więc żaden wałek nie przejdzie. Do tego dochodzi zupełnie inny psychotest, który...działa na psychikęA wszystko trwa tyle, ile zajmie Ci skompletowanie dokumentów od nowa (form. medyczny, child care reference, character reference). -
mishika > 25-08-2014, 20:25
Teraz zastanawia mnie inna rzecz. skoro WSZYSTKIE referencje były potwierdzone przez agencje z PL to np. jakbym wypełniła tak samo na formilarzach agencji APC to przeciez agencja polska nie bedzie znowu dzwonila do osob, z ktorymi juz rozmawiala nieprawdaz ? Ewentualnie od lekarza drugi raz, bo wiadomo, ze tego nie da sie potwierdzic ? jak myslisz ? -
k_bial > 25-08-2014, 20:40
Nikt mi nie donosił, że dzwonili znowu, więc chyba tego nie robią -
mishika > 25-08-2014, 20:50
To znaczy, chodzi mi o to, aby znowu zawracać ludziom głowę ;p sama wypełniłaś czy dałaś jeszcze raz tym osobom ? -
k_bial > 25-08-2014, 20:56
ah o to Ci chodziło...musiałam biegać niestety i żebrać jeszcze raz o wypisanie. -
mishika > 25-08-2014, 20:59
Dziękuję za odpowiedź ;-) -
nutella > 26-08-2014, 2:22
mishika napisał(a):Dziękuję za odpowiedź ;-)
poproś jakieś koleżanki/rodziców . nie sądzę,że będą porównywać charakter pisma z obu formularzy :lol: