• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Przeniosiny z IE do APC

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Przeniosiny z IE do APC

mishika > 25-08-2014, 16:35

Witajcie ponownie, szukałam na forum, ale nigdzie nie mogę się doszukać wątku o przenosinach z InterExchange do AuPairCare ? Ktokolwiek widział ktokolwiek wie ;-) ? Albo może ktoś doświadczył na własnej skórze ? Byłabym wdzięczna za informacje ile to trwa i czy trzeba od nowa wszystkie papiery. 

Pozdrawiam ;-)
  • Re: Przeniosiny z IE do APC

k_bial > 25-08-2014, 19:48

Wszystkie papiery trzeba wypełniać na nowo, bo są to całkiem inne formularze z logiem oczywiście APC, więc żaden wałek nie przejdzie. Do tego dochodzi zupełnie inny psychotest, który...działa na psychikę A wszystko trwa tyle, ile zajmie Ci skompletowanie dokumentów od nowa (form. medyczny, child care reference, character reference).

mishika > 25-08-2014, 20:25

Teraz zastanawia mnie inna rzecz. skoro WSZYSTKIE referencje były potwierdzone przez agencje z PL to np. jakbym wypełniła tak samo na formilarzach agencji APC to przeciez agencja polska nie bedzie znowu dzwonila do osob, z ktorymi juz rozmawiala nieprawdaz ? Ewentualnie od lekarza drugi raz, bo wiadomo, ze tego nie da sie potwierdzic ? jak myslisz ?

k_bial > 25-08-2014, 20:40

Nikt mi nie donosił, że dzwonili znowu, więc chyba tego nie robią

mishika > 25-08-2014, 20:50

To znaczy, chodzi mi o to, aby znowu zawracać ludziom głowę ;p sama wypełniłaś czy dałaś jeszcze raz tym osobom ?

k_bial > 25-08-2014, 20:56

ah o to Ci chodziło...musiałam biegać niestety i żebrać jeszcze raz o wypisanie.

mishika > 25-08-2014, 20:59

Dziękuję za odpowiedź ;-)

nutella > 26-08-2014, 2:22

mishika napisał(a):Dziękuję za odpowiedź ;-)
    poproś jakieś koleżanki/rodziców . nie sądzę,że będą porównywać charakter pisma z obu formularzy :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek