-
-
Liczba godzin
tusia2222 > 29-07-2014, 20:39
Witajcie. Mam pytanie dotyczące godzin spędzonych z dziećmi. Moja agencja( APiA) doliczyła się u mnie 1080 godzin udokumentowanych referencjami i 1188 godzin gdy opiekowałam się dzieckiem w rodzinie. W sumie mam 2268 godzin. Czy to jest wystarczająca liczba godzin czy jednak jest tego trochę za mało i mogę mieć problem ze znalezieniem rodzinki?
Dziękuję za odpowiedź.
Edit.
Jeszcze coś mi się przypomniało. Dzisiaj dostałam informację, że w Warszawie mam już zaakceptowaną aplikację i poszło to dalej, chyba do Londynu. Orientujecie się może w jakim czasie Londyn akceptuje aplikację? -
Re: Liczba godzin
yamisouls > 29-07-2014, 20:58
londyn to chwila moment... co to godzin to masz bardzo sporo, poza tym nie są one najważniejszą rzeczą, liczy się też jak się zaprezentowałaś w pozostałych częściach aplikacji i viedo. Wiadomo wysoka liczba godzin może przyciągnąć rodziny ale to czy się zainteresują zależy od reszty -
Re: Liczba godzin
labamba > 30-07-2014, 13:21
To jest bardzo duża liczba godzin, więc o to się nie martw. Najważniejszy jest chyba list do rodzinki, albo w tym przypadku video. Jeśli zainteresujesz ludzi to możesz otrzymać dużo propozycji