-
-
pakowanie
margot23 > 22-07-2014, 12:17
Hej dziewczyny, za trzy tygodnie wyjeżdżam do Francji na rok i kompletnie nie wiem jak się zabrać za pakowanie, czego nie mogę zapomnieć, ile zabrać ubrań. itp. Czy ktoś mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami?
I czy Wy też miałyście tyle wątpliwości przed wyjazdem?
Pozdrawiam Gosia -
Re: pakowanie
labamba > 22-07-2014, 16:58
ja miałam mnóstwo wątpliwości jeśli chodzi o moją walizkę, a na dodatek denerwowałam się czy rodzina faktycznie będzie taką cudowną.. ale na szczęście jest!Rzeczy o których zapomniałam: klapki na basen, puder i coś jeszcze, ale już nie pamiętam.
Weź tylko swoje ulubione ciuchy, bo na pewno tam sobie kupisz nowe, genialne! buty też tylko ulubione, bo ja wzięłam takie, które średnio lubię, bo stwierdziłam, że rozwaliły mi się trampki, więc wezmę adidasy, a teraz kupiłam sobie bardzo tanio trampki i żałuję, że wzięłam tamte, bo tylko mi będą zabierały miejsce i wagę na inne rzeczy hahah Będziesz tu w zimę, ale jeśli nie masz swoich ulubionych butów albo kurtki zimowej to ja bym kupiła tutaj, bo teraz np na przecenach są fajne i tanie, a nawet jak nie ma przecen to w Primarku fajne buty na zimę za 15 euro (nie przeliczaj, będziesz zarabiała w euro nie złotówkach)
Do tego lepiej mieć komputer, bo mimo wszystko się przydaje (ja pożyczyłam od znajomych byleby był mniejszy od mojego i teraz żałuję, bo się nie sprawdza niestety)
jest tego jeszcze mnóstwo, ale już wydaję mi się, że najważniejsze rzeczy napisałam.
Powodzenia i oby ten rok był dla ciebie udany! Korzystaj jak najlepiej potrafisz!! -
Re: pakowanie
margot23 > 22-07-2014, 19:08
Dzięki wielkie za odp, ja mam mnóstwo obaw ale mam nadzieję że wszystko będzie ok, a z tym przeliczaniem na złotówki to już słyszałam żeby tego nie robić<SIZE size="117"><s></s> <e></e></SIZE>