-
-
Au Pair Usa 2016
jargi > 17-07-2014, 14:34
Cześć wszystkim ! W 2016 roku po maturze mam zamiar wyjechać do Usa jako Au Pair. Jak ktoś również planuje w tym terminie to jak ma ochotę nie piszę. Jak coś jestem z Krakowa i chętnie bym z kimś wspólnie zbierał godzinny. Znalazłem fajną organizację , która pomaga sierotom , myślę , że warto tam nabyć doświaczenia , bo to zawsze coś innego niż opieka nad dzieckiem sąsiadza czy też rodziny. Warto też coś takiego popróbować , a mamy jeszcze mnóstwo czasu !
Jak ktoś ma polecić jakieś przeczkole również w krk , w którym można również nabyć doświadczenia proszę dać znać!
Pozdrawiam wszystkich Au Pair i tych którzy nimi dopiero będą! -
Re: Au Pair Usa 2016
podmiotliryczny > 30-01-2015, 19:36
Hej ja tez w 2016 roku po maturze chciałabym wyjechać do U.S. jak coś to pisz na email <EMAIL email="smiley13@interia.pl">smiley13@interia.pl</EMAIL> -
Anaru134 > 31-01-2015, 21:44
Ja też :3 A z jakej agencji jedziesz? -
jargi > 16-02-2015, 18:47
Znaczy co do agencji to nie jestem pewien, ale myslalem na prowork i au pair in americaOstateczną decyzję podejmę przez wakacjem,bo pod koniec września mam się wybrać do jakiegoś biura :3 -
przodka > 17-02-2015, 2:49
woow, jeszcze tylke czasu przed wami i tyle stresu z zalatwianiem wszystkiego, hahaha
Co do opieki nad dziecmi, warto isc gdziekolwiek teraz (chociazby na godzine w tygodniu) i na wakcje dorywczo zostac niania, zeby nazbierac w ten sposob duzo godzin i doswiadczenia. Tym bardziej, ze macie serio mnostwo czasu.
Jesli chodzi o agencje, osobiscie polecam Prowork, chociaz wiele czyta sie opinii srednich na ich temat. Bardzo konkretnie za przystępną cenę. Ja doświadczenie z nimi mam bardzo dobre.