• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair Usa 2016

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Masz pytanie? Napisz je tutaj!

• Au Pair Usa 2016

• Au Pair Usa 2016
  • Au Pair Usa 2016

jargi > 17-07-2014, 14:34

Cześć wszystkim ! W 2016 roku po maturze mam zamiar wyjechać do Usa jako Au Pair . Jak ktoś również planuje w tym  terminie to jak ma ochotę nie piszę. Jak coś jestem z Krakowa i chętnie bym z kimś wspólnie zbierał godzinny. Znalazłem fajną organizację , która pomaga sierotom , myślę , że warto tam nabyć doświaczenia , bo to zawsze coś innego niż opieka nad dzieckiem sąsiadza czy też rodziny. Warto też coś takiego popróbować , a mamy jeszcze mnóstwo czasu !
    Jak ktoś ma polecić jakieś przeczkole również w krk , w którym można również nabyć doświadczenia proszę dać znać !
    Pozdrawiam wszystkich Au Pair i tych którzy nimi dopiero będą !
  • Re: Au Pair Usa 2016

podmiotliryczny > 30-01-2015, 19:36

Hej ja tez w 2016 roku po maturze chciałabym wyjechać do U.S. jak coś to pisz na email <EMAIL email="smiley13@interia.pl">smiley13@interia.pl</EMAIL>

Anaru134 > 31-01-2015, 21:44

Ja też :3 A z jakej agencji jedziesz?

jargi > 16-02-2015, 18:47

Znaczy co do agencji to nie jestem pewien, ale myslalem na prowork i au pair in america Ostateczną decyzję podejmę przez wakacjem,bo pod koniec września mam się wybrać do jakiegoś biura :3

przodka > 17-02-2015, 2:49

woow, jeszcze tylke czasu przed wami i tyle stresu z zalatwianiem wszystkiego, hahaha
    Co do opieki nad dziecmi, warto isc gdziekolwiek teraz (chociazby na godzine w tygodniu) i na wakcje dorywczo zostac niania, zeby nazbierac w ten sposob duzo godzin i doswiadczenia. Tym bardziej, ze macie serio mnostwo czasu.
    Jesli chodzi o agencje, osobiscie polecam Prowork, chociaz wiele czyta sie opinii srednich na ich temat. Bardzo konkretnie za przystępną cenę. Ja doświadczenie z nimi mam bardzo dobre.
  • Starszy wątek Nowszy wątek