-
-
zdjęcia do aplikacji
rata_hono > 08-07-2014, 22:32
Hej, chciałabym Was zapytać czy mam jakikolwiek wpływ na to, jakie zdjęcia zostaną umieszczone na moim roomie (IE)? Pytam ponieważ ok. 2000h spedzilam w Grecji jako animator i wiekszosc zdjec mam grupowych lub w ruchu (niepozowanych) z dziećmi lub bez a pozostałe godziny z referencji to praktyki jez. ang w szkole podstawowej (200h) wiec zdjec jako takich z dziecmi nie mam. Wtedy kiedy to wszystko sie odbywalo nie wiedzialam ze kiedys bede chciala wyjechac jako au pair i takie zdjecia beda niezbedne... Wyprzedzam pytania: moja rodzina jest dosyc nieliczna, dzieci za wiele w niej nie ma, dlatego też nie mam z kim zrobić sobie zdjęć, żeby jakiekolwiek posiadać.Pani z agencji powiedziała, że musze miec zdjecia dobrej jakosci, gdzie jestem dobrze widoczna i usmiechnieta. Ok, w 99% przypadków nie pozuje inaczej jak z usmiechem, ale chcialam rowniez pokazac mojej future HF zdjecia ze znajomymi albo z jakichs wypadow np. na paintball, kajaki większą grupą osób - moglabym wtedy zaznaczyc na zdjeciu gdzie na nim jestem? Jestem w kropce bo mam duzo zdjec, ale rzadko kiedy jestem na nich bez innych osób... -
Re: zdjęcia do aplikacji
labamba > 09-07-2014, 16:57
Osobiście jechałam do Hiszpanii, ale na stronę internetową musiałam wrzucić zdjęcia. Miałam 4. Jedno sama uśmiechnięte na profilowe, 2 zdjęcia z dziećmi i jedno z takiego eventu kulturowego, bo po prostu chciałam ich jakoś zainteresować. Miałam srednie jakościowo zdjęcia z dziećmi, które przycięłam tak, żeby było jak najmniej osób, ale żeby cały czas wyglądały dobrze. Najwięcej było widać mnie z dziewczynką z którą tańczyłam. Nie było widać nas z przodu tylko bokiem, ale i ja i dziewczynka byłyśmy uśmiechnięte, widać było, że nie pozowane. Jeśli na zdjęciu będzie można Cię łatwo znaleźć to wydaje mi się, że może być. Najważniejsze w zdjęciach jest to, żebyś miała jakieś swoje uśmiechnięte, nie chodzi o to, żeby zdjęcia były przepiękne, ważne, żeby budziły dobre odczucia i pokazywały coś o tobie. Myślę, że powinnaś spytać o zdanie może jakiejś koleżanki, która była Au Pair czy kogoś kto się chociaż trochę zna, bo czasem samemu ciężko wybrać dobre zdjęcia. -
Re: zdjęcia do aplikacji
januszpogorzelski0 > 04-08-2014, 16:10
Dlatego rób jak najwięcej zdjęć, bo to jest ważne, aby rodzina mogła cię zobacyć i ocenić czy nadajesz sie na opiekunkę.