-
-
Szukam miłej rodziny USA, UK.
sandra1995 > 09-05-2014, 1:11
Szukam miłej rodziny, która przyjmie mnie pod swój dach. Najlepiej jakby jeden z rodziców był polakiem. Kocham dzieci, a do tego można nauczyć się języka dokładniej niż w szkole co jest dla mnie ważne. Mój mail - <EMAIL email="s.pochciol@o2.pl">s.pochciol@o2.pl</EMAIL> -
Re: Szukam miłej rodziny USA, UK.
Sunniva > 09-05-2014, 12:58
Do USA musisz szukać przez agencję, nikt Ci tutaj nie pomoże z USA, po prostu tylko i jedynie agencja (jeżeli masz polskie obywatelstwo of course).
Co do Anglii - Au Pair World, grupy na fejsie... Rodzin polskich trochę jest, ale znalezienie akurat półpolskiej która idealnie Ci podpasuje itd. to szukanie igły w stogu siana - ale szansa jest -
sandra1995 > 09-05-2014, 13:10
Dzięki za informacjePozdrawiam -
robson > 21-05-2014, 14:16
Witam szukam rodziny w USA najlepiej miłej -
Sunniva > 21-05-2014, 14:49
Się powtórzę, chociaż dostaję palpitacji serca.
Nikt Ci nie poleci rodziny, bo nie ma takiej możliwości, żebyś samemu sobie ją znaleźć, trzeba pójść do agencji i nawet wtedy to rodziny szukają Ciebie, a nie Ty rodzin. -
Gosia1423 > 03-06-2014, 23:33
Niektórzy to naprawdę mają problemy z czytaniem..., a później narzekają, że zostali wykorzystani, że umawiali się z rodziną tak, a jest inaczej i mnóstwo innych pretensji. Wykażcie trochę inicjatywy i zapoznajcie się z programem Au pair, przeczytajcie w którym kraju czego wymagają. To naprawdę nie jest takie trudne