-
-
Madryt - summer au pair!
alciak > 29-04-2014, 23:34
<SIZE size="117"><s></s><FONT font="arial, helvetica, sans-serif"><s></s>Hej lasencje!</FONT><e></e></SIZE><i></i>
szukam au pair dla rodzinki z 2ma <B><s></s>chłopcami - 14 i 6 lat<e></e></B>,
<SIZE size="117"><s></s><FONT font="arial, helvetica, sans-serif"><s></s>Hostka przemiła, wyrozumiała, kontaktowa. </FONT><e></e></SIZE><i></i>
<SIZE size="117"><s></s><FONT font="arial, helvetica, sans-serif"><s></s>Ja niestety musiałam zrezygnować, ale ona ma tylko tydzień na podjęcie decyzji, wiec postanowiłam jej pomóc.</FONT><e></e></SIZE><i></i>
<SIZE size="117"><s></s><FONT font="arial, helvetica, sans-serif"><s></s>au pair potrzebna <B><s></s>od 17 lipca na miesiąc<e></e></B> (jesli chcesz, mozesz zostać dodatkowy tydzień)</FONT><e></e></SIZE><i></i>
niewielkie prace domowe, basen, własny pokój, 2km do centrum handlowego i tyle samo do jakiejś szkółki.
<SIZE size="117"><s></s><FONT font="arial, helvetica, sans-serif"><s></s>praca ok 8 h/ dzień, </FONT><e></e></SIZE><i></i><FONT font="arial, helvetica, sans-serif"><s></s>weekendy wolne. <e></e></FONT><B><s></s>TYGODNIÓWKA 70€.<e></e></B>
<SIZE size="117"><s></s><FONT font="arial, helvetica, sans-serif"><s></s>20 min do centrum Madrytu jeśli dobrze pamiętam. </FONT><e></e></SIZE><i></i>
<SIZE size="117"><s></s><FONT font="arial, helvetica, sans-serif"><s></s>Jesli ktoś jest chetny, na priv podam maila, bo gdzieś teraz wyjechali i hostka prosila o kontakt tylko mailowy. </FONT><e></e></SIZE><i></i> -
Re: Madryt - summer au pair!
14monika@wp.pl > 04-05-2014, 21:20
jestem zainteresowana moj e-mail <EMAIL email="14monika@wp.pl">14monika@wp.pl</EMAIL> -
Re: Madryt - summer au pair!
Sylvana > 05-05-2014, 11:44
Jaki język wymagany?