• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Referencje

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Masz pytanie? Napisz je tutaj!

• Referencje

• Referencje
  • Referencje

tusia2222 > 26-04-2014, 18:19

Mam nadzieję, że to pytanie jeszcze się nie pojawiło, jak tak to przepraszam.

Chodzi mi o referencje. Czy na rozmowie z konsultantką powinnam się przyznawać do tego, że jedne referencje są ,,lewe"? Że napisała mi je znajoma. 
    Jedne referencje mam dobre, przez długi okres czasu opiekowałam się dwoma dziewczynkami i jak policzyłam ile czasu z nimi spędziłam, to wyszło mi prawie 900 godzin, więc minimum mam przekroczone, ale teraz pojawia się problem drugich referencji. Nie zdążę już żadnych normalnych załatwić, bo zależy mi na czasie, a poza tym godziny też mam więc zastanawiam się czy powinnam się przyznawać, że drugie są napisane dla potrzeb programu, czy może jednak powinnam uparcie twierdzić, że wszystko jest prawdziwe?
  • Re: Referencje

yamisouls > 26-04-2014, 23:23

lepiej się nie przyznawaj, większość pewnie i tak by Ci nie powiedziała nic ale a nóż trafi Ci się taka co wszystko musi być idealnie i nie zaakceptuje Ci aplikacji, lepiej nie ryzykować

tusia2222 > 28-04-2014, 16:01

Dziękuję za odpowiedź

polla8 > 20-05-2014, 14:05

a co w przypadku gdy o to zapytają??

PolishGirl > 20-05-2014, 20:54

podaj nr telefonu do kogoś kto Ci potwierdzi, że te referencje są prawdziwe. tylko uprzedz tę osobę, żeby wiedziała co mówić. ja wszystkie miałam zmyslone i nic mi się złego nie stało.

ka.wa > 25-05-2014, 23:51

Ja też miałam zmyślone! A moje rodziny, oprócz pierwszej, są zadowolone i nawet o to nie pytały szczególnie.
  • Starszy wątek Nowszy wątek