-
-
Pytanie
tusia2222 > 21-04-2014, 19:15
Hej wszystkim! Mam nadzieję, że nie było jeszcze tego tematu, a przynajmniej nie mogłam takiego znaleźć.
Mam pytanie. Po jakim czasie od internetowego zgłoszenia się do agencji, mogę liczyć na kontakt z ich strony? To będzie kwestia kilku dni czy raczej tygodni? I w jakiej to najczęściej jest formie? Oni dzwonią czy wysyłają maile? Planuję wyjechać do USA z Au Pair in America.
Z góry dzięki za odpowiedź -
Re: Pytanie
vanessa > 22-04-2014, 18:46
Czesc tusia2222
Ja też jestem w APiA, i po zarejestrowaniu się online na ich stronie dostałam emaile typu, że się zarejestrowałam oraz email z danymi konsultantki, którą wybrałam (podczas rejestracji online miałam do wyboru dwie konsultantki z mojego regionu, i to zależało ode mnie, którą wybieram). Potem trzeba uzupełnic room wymaganymi dokumentami, a jeśli czegoś nie wiesz, masz jakieś pytania to zaraz możesz śmiało zadzwonić lub napisać do wybranej przez Ciebie konsultantki lub bezpośrednio do biura w Warszawie. Ja już pierwszego dnia po zarejestrowaniu się kontaktowałam się z moją konsultantką i przemiłą Pani z WarszawyZawsze cierpliwie i obszernie odpowiadały na moje pytania i jestem naprawdę bardzo zadowolona z agencji APiA