-
-
Pogadajmy na żywo
agniesia > 09-04-2014, 22:05
Tyle dziewczyn ma wątpliwości i pytania dotyczące programu au pair a co roku nowe z nas wyjeżdżają i stare wracają, może by tak zorganizować spotkanie, na którym całkowicie otwarcie mogłybyście zapytać o co tylko chcecie?
Pewnie nie istnieje zbyt wiele dziewczyn, które po powrocie jeszcze w ogóle odwiedzają to forum jednak przynajmniej ja jestem do waszej dyspozycjiNie wypowiadam się w wielu tematach pisemnie, bo jest to zbyt czasochłonne jednak widząc jaki obraz przedstawiają wam niektóre au pairki na blogach, bardzo chętnie podzielę się swoją prawdziwą nieocenzurowaną historią z rocznego pobytu w USA.
Jeśli byłybyście chętne wybierzmy jakiś termin i spotkajmy się w Poznaniu -
Re: Pogadajmy na żywo
pariolla > 11-04-2014, 22:13
W wakacje jadę pierwszy raz jako au pair do Hiszpanii, a gdy skończę studia planuję ruszyć do USA, więc byłabym chętna na takie spotkanie -
agniesia > 21-04-2014, 13:22
Super! Poczekajmy może jeszcze jakieś dziewczyny się znajdą, a jak nie to umówimy się same -
cookiemonster > 21-04-2014, 14:09
Jakby ktoś był chętny na podobne spotkanie w Warszawie, to proszę o kontakt, chętnie wymienię się doświadczeniem byłej i przyszłej au pair -
pawel.mat33 > 03-06-2014, 19:09
Moja dziewczyna jest chętna na spotkanie w Warszawie. -
cookiemonster > 04-06-2014, 19:10
Spoko, możesz mi podać jakiś namiar na niąTylko obawiam się, że przed końcem sesji nie dam rady... Ale jeśli ustalimy termin z większym wyprzedzeniem, to może uda się ogarnąć więcej osób. A w jakim kraju była/będzie Twoja dziewczyna?
-
k_bial > 26-08-2014, 13:18
będę w Poznaniu 1-2 i 17-19 września gdyby ktoś coś -
cream95 > 26-08-2014, 14:33
to ja będę w Poznaniu od 27 września jak coś: ) -
trybik > 26-08-2014, 14:53
Hej jakby się dało to może i Ja bym się wkręciłWidzę, że zbierze się fajna ekipa. -
agniesia > 02-09-2014, 11:48
Na pewno będzie ciekawiePrzed moim wyjazdem do Stanów też brałam udział w takim spotkaniu, ale niestety nie było nikogo kto miałby wtedy tą przygodę za sobą jednak fajnie było wymienić się podekscytowaniem i stresem. Tym razem mam nadzieję, że będę mogła pomóc.
W takim razie Poznań - wrzesień czy październik? Bo domyślam się że studenci wracają do miasta