• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Pogadajmy na żywo

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Byłam Au Pair

• Pogadajmy na żywo

• Pogadajmy na żywo
  • Pogadajmy na żywo

agniesia > 09-04-2014, 22:05

Tyle dziewczyn ma wątpliwości i pytania dotyczące programu au pair a co roku nowe z nas wyjeżdżają i stare wracają, może by tak zorganizować spotkanie, na którym całkowicie otwarcie mogłybyście zapytać o co tylko chcecie?

Pewnie nie istnieje zbyt wiele dziewczyn, które po powrocie jeszcze w ogóle odwiedzają to forum jednak przynajmniej ja jestem do waszej dyspozycji Nie wypowiadam się w wielu tematach pisemnie, bo jest to zbyt czasochłonne jednak widząc jaki obraz przedstawiają wam niektóre au pairki na blogach, bardzo chętnie podzielę się swoją prawdziwą nieocenzurowaną historią z rocznego pobytu w USA.

Jeśli byłybyście chętne wybierzmy jakiś termin i spotkajmy się w Poznaniu
  • Re: Pogadajmy na żywo

pariolla > 11-04-2014, 22:13

W wakacje jadę pierwszy raz jako au pair do Hiszpanii, a  gdy skończę studia planuję ruszyć do USA, więc byłabym chętna na takie spotkanie

agniesia > 21-04-2014, 13:22

Super! Poczekajmy może jeszcze jakieś dziewczyny się znajdą, a jak nie to umówimy się same

cookiemonster > 21-04-2014, 14:09

Jakby ktoś był chętny na podobne spotkanie w Warszawie, to proszę o kontakt, chętnie wymienię się doświadczeniem byłej i przyszłej au pair

pawel.mat33 > 03-06-2014, 19:09

Moja dziewczyna jest chętna na spotkanie w Warszawie.

cookiemonster > 04-06-2014, 19:10

Spoko, możesz mi podać jakiś namiar na nią Tylko obawiam się, że przed końcem sesji nie dam rady... Ale jeśli ustalimy termin z większym wyprzedzeniem, to może uda się ogarnąć więcej osób. A w jakim kraju była/będzie Twoja dziewczyna?

k_bial > 26-08-2014, 13:18

będę w Poznaniu 1-2 i 17-19 września gdyby ktoś coś

cream95 > 26-08-2014, 14:33

to ja będę w Poznaniu od 27 września jak coś: )

trybik > 26-08-2014, 14:53

Hej jakby się dało to może i Ja bym się wkręcił Widzę, że zbierze się fajna ekipa.

agniesia > 02-09-2014, 11:48

Na pewno będzie ciekawie Przed moim wyjazdem do Stanów też brałam udział w takim spotkaniu, ale niestety nie było nikogo kto miałby wtedy tą przygodę za sobą jednak fajnie było wymienić się podekscytowaniem i stresem. Tym razem mam nadzieję, że będę mogła pomóc.

W takim razie Poznań - wrzesień czy październik? Bo domyślam się że studenci wracają do miasta
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna