• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Zwrot podatku

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Zwrot podatku

• Zwrot podatku
  • Zwrot podatku

Justine88 > 09-04-2014, 17:58

Dziewczyny, wiecie gdzie wysłać pieniądze za podatki? Jestem już w Polsce, z agencji dowiedziałam się tylko tyle:

<B><s></s><COLOR color="#1f497d"><s></s><FONT font="arial, sans-serif"><s></s>Whether you are filing your taxes from the U.S.or back in your home country, all tax returns should be mailed to:<e></e></FONT><e></e></COLOR><e></e></B>
    <B><s></s><COLOR color="#1f497d"><s></s><FONT font="arial, sans-serif"><s></s>Internal Revenue Service<e></e></FONT><e></e></COLOR><e></e></B>
    <B><s></s><COLOR color="#1f497d"><s></s><FONT font="arial, sans-serif"><s></s>P.O. Box 1303<e></e></FONT><e></e></COLOR><e></e></B>
    <B><s></s><COLOR color="#1f497d"><s></s><FONT font="arial, sans-serif"><s></s>Charlotte, NC 28201 1303<e></e></FONT><e></e></COLOR><e></e></B>
    <B><s></s><COLOR color="#1f497d"><s></s><FONT font="arial, sans-serif"><s></s>U.S.A.<e></e></FONT><e></e></COLOR><e></e></B>

Myślicie, że trzeba je wysłać przekazem pocztowym? Myślałam, że trzeba je przelać na konto ale nie mogę nigdzie znaleźć numeru konta, będę wdzięczna za pomoc!
  • Re: Zwrot podatku

pannaaleksandra > 11-05-2014, 0:42

Cześć, mam nadzieję, że sobie poradziłaś z zapłatą. Ja płaciłam przelewem, znalazłam taką opcję na stronie IRS.
    Czy oprócz kasy wysłałaś im jakąs deklarację papierową? Ja z kolei tego nie mogłam znależć.

Pozdrawiam
  • Starszy wątek Nowszy wątek