• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Ponawiam - Szukam rodziny w Niemczech i Włoszech

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Tablica ogłoszeń czyli poszukiwany poszukiwana

• Szukam rodziny

• Ponawiam - Szukam rodziny w Niemczech i Włoszech

Katarzyna. > 19-03-2014, 23:56

<p style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">Witam, mam na imię Katarzyna. Mam 27 lat.
    <p style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">Szukam rodziny od 01.06.2014
    <p style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">Najlepiej w Niemczech, Szwajcarii, Danii albo Włoszech.
    <p style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">Byłam już au pair ( rok w Stanach Zjednoczonych i pół roku w Wielkiej Brytanii). W Polsce opiekuję się moją ośmioletnią bratanicą.
    <p style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">Mam doświadczenie w opiece nad maluszkami ( od 6 do 24 miesiąca życia), ale też chętnie zajmę się starszym dzieckiem. 
    <p style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">Bardzo lubię dzieci. Staram się być dla swoich podopiecznych jak starsza siostra. 
    <p style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;"> 
    <p style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">Właśnie skończyłam studia w Polsce ( wzornictwo - komunikacja wizualna). Uwielbiam rysować, malować, śpiewać, czytać, uczyć się nowych języków i podróżować. 
    <p style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">W wolnych chwilach staram się rozwijać kreatywnie, dużo rysuję i maluje.
    <p style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">Jeżeli ktoś z Państwa jest zainteresowany, bardzo proszę o kontakt.
    <p style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">Pozdrawiam, 
    <p style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">Katarzyna.
    <p style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;"><EMAIL email="air.katarzyna@wp.pl">air.katarzyna@wp.pl</EMAIL>
  • Starszy wątek Nowszy wątek