-
-
Czy trzeba wyrabiac kwalifikacje ?
justyna_zab > 17-03-2014, 11:25
Czesc dziewczyny . Czytałam na naszym forum, jak pytałyście o wyrabianie kwalifikacji w przedszkolach , złóbkach itp . Czy to konieczne, czy zalezy od agencji z jaką sie jedzie ? Do południa się uczę , popołudniami zajmuję się 1,5 letnim chłopcem, nie mam czasu na dodatkową pracę w przedszkolu, a czytałam że trzeba miec wyrobione 200 h ? Jak to jest , mogłaby mi ktoras po krótce opisać ? -
Re: Czy trzeba wyrabiac kwalifikacje ?
emilkax > 17-03-2014, 19:24
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="justyna_zab" data-cid="80050" data-time="1395044742">Czesc dziewczyny . Czytałam na naszym forum, jak pytałyście o wyrabianie kwalifikacji w przedszkolach , złóbkach itp . Czy to konieczne, czy zalezy od agencji z jaką sie jedzie ? Do południa się uczę , popołudniami zajmuję się 1,5 letnim chłopcem, nie mam czasu na dodatkową pracę w przedszkolu, a czytałam że trzeba miec wyrobione 200 h ? Jak to jest , mogłaby mi ktoras po krótce opisać ?
</blockquote>
Musisz mieć minimum 200h doświadcznia. Jak je wyrobisz, to już jest Twoja sprawa. Od agencji zależy to ile referencji wymagają. W jednej chcą 2, w innej 3.. Najlepiej jakbyś miała doświadczenie zdobyte u kilku różnych osób. Praktyka, wolontariat czy staż w przedszkolu to super sprawa, rodzinki wtedy "rzucają" się na takie profile ^^ -
Re: Czy trzeba wyrabiac kwalifikacje ?
justyna_zab > 20-03-2014, 22:40
Okej, dzięki za odpowiedz . Bo gdzieś właśnie czytałam że takie z przedszkola jest niezbędne, bo zdobyte u 'ludzi' są dodatkowe, ale nie najważniejsze .