• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

kto we włoszech?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Inny kraj

• Włochy

• kto we włoszech?

• kto we włoszech?
  • kto we włoszech?

Gosia > 07-02-2014, 10:48

Hej wszystkim,od kwietnia będę we Włoszech. Ktoś jest albo będzie???? Piszcie!!!! jak nie tu, to na priv.
  • Re: kto we włoszech?

Karola > 28-02-2014, 12:18

Hej

Ja najprawdopodobniej będę od połowy maja w Mediolanie, a w wakacje w Toskanii.
    A jak to wygląda u Ciebie, jaki region?

Gosia > 28-02-2014, 15:34

Hej, ja od 5 kwietnia bede w San Marcello- Ancona. o to do Toskanii jest blisko.

jolaniebieska > 28-02-2014, 16:16

Zazdroszczę, piękny kraj

Gosia > 28-02-2014, 17:13

Dziękuję.

cream95 > 28-02-2014, 20:22

Hej! Jestem tu w sumie nowa, ale co mi tam. Ja będę od połowy maja w Garlasco (50 km od Mediolanu). Z tego co mówiłam mi hostka, będziemy w czerwcu na dwa tygodnie w Varazze, a w lipcu też jakoś na dwa tygodnie w Folgarii. Gdyby któraś z Was chciała się spotkać i będzie mieszkać w tych terenach, to byłoby super. : )

Gosia > 28-02-2014, 21:27

Jeśli tylko uda nam się jakoś technicznie skumać to jak najbardziej możemy się spotkać.

cream95 > 02-03-2014, 14:36

Technicznie może być problem, no ale zobaczymy.

Karola > 02-03-2014, 15:37

Przy czym Toskania to jeden z większych regionów we Włoszech :] Z tego co wiem, to ja będę w lipcu/sierpniu nad morzem, w okolicach Grosseto. Ale wtedy na pewno mam zamiar trochę pojeździć i pozwiedzać i na pewno wybiorę się do Rzymu i Florencji. Jeżeli ktoś jeszcze miałby ochotę byłoby wspaniale. Oprócz tego jeszcze jakoś na początku lipca będę pod Veroną. To chyba tak to wyglada na razie. Chociaż jestem pewna, ze po przyjezdzie bedzie to wygladac troszke inaczej

cream95 > 03-03-2014, 1:01

Strasznie chciałbym zobaczyć oba miasta, chociaż na Rzym nastawiam się jako punkt obowiązkowy bez żadnego ale. Tylko że ja raczej machnę sobie lot z przesiadką z Warszawy do Rzymu i będę miała czas pozwiedzać. Inaczej chyba się nie uda. W ogóle nie wiem jak tam jest z jakimiś połączeniami Mediolan - Rzym albo Mediolan -Florencja. Jejku, ja nic nie wiem.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna