• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Szukam au pair (Okolice Oxfordu)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Tablica ogłoszeń czyli poszukiwany poszukiwana

• Szukam Au Pair

• Szukam au pair (Okolice Oxfordu)

bergamotka > 03-02-2014, 16:35

Witam, 

Moja host family właśnie szuka kolejnej Au pair dla swojej ośmioletniej córki. Dziewczynka jest naprawdę sympatyczna i miła, bardzo samodzielna i zaradna. Rodzina jest w dosyć trudnej sytuacji, ponieważ potrzebuje au pair zaledwie na kilka godzin w tygodniu (głównie rano, żeby przygotować dziecko do szkoły), także idealna oferta dla kogoś, kto chciałby przy okazji np. podjąć part time job czy skupić się na nauce angielskiego. W pobliżu znajduje się bardzo tania szkoła językowa, do której można chodzić od poniedziałku do piątku (poznałam tam masę ludzi). Niestety moi hości mają problemy ze znalezieniem nowej operki przez negatywne komentarze na ich temat, które opublikowała ich była polska au pair i a potem jej francuska koleżanka. Dla mnie to druga rodzina goszcząca i szczerze ich polecam. Porównując moje obowiązki z obowiązkami znajomych au pair mam naprawdę świetnie. Chętni proszeni kontakt na priv. Oferta ważna od początku marca. 
  • Re: Szukam au pair (Okolice Oxfordu)

anastazjastazja > 05-02-2014, 6:17

Hej,

ja jestem zaonteresowana,

napisz mi prosze cos wiecej na <a href="mailto:anastazjastazja@gmail.com">anastazjastazja@gmail.com</a>

dzieki serdeczne!
  • Starszy wątek Nowszy wątek