-
-
kredyt a wiza
Baskah > 01-02-2014, 23:22
Hej!
Mam problem ponieważ zaciągnęłam kredyt na około 10 tyś. na samochód. Spłacam go regularnie i teraz moje pytanie brzmi:
Czy kredyt przeszkadza lub uniemożliwia otrzymanie wizy?
Nie wiem co robić, ponieważ znalazłam perfect match i teraz obawiam się, że mogę mieć problemy. -
Re: kredyt a wiza
yamisouls > 01-02-2014, 23:50
Hmmm, trudne pytanie. Może w agencji Ci coś doradzą? A nie myślałaś o opcji sprzedania go (skoro i tak wyjeżdżasz) i spłacenia całości zadłużenia? Do kiedy masz ten kredyt?
PS: jaki perfect? Opowiadaj! -
Baskah > 02-02-2014, 0:25
uhuhu ten kredyt mam jeszcze dlugo, z dwa lata. bo male raty ustalilam. to jest auto z salonu - zostawiam je siostrze na czas bycia w stanach, jak wroce chce miec czym jezdzica na nowy mnie stac nie bedzie... on byl we wrzesniu kupiony. Ta kasa to nie tylko na samochod ale tez inne "pierdoły" chociażby cały wyjazd boje sie że to jednak mi jakos przeszkodzi w spełnianiu marzeń.... mój brat i mam tak mówią.
w poniedzialek do agencji zadzwonie.
a jutro sie okaze czy taki perfect! napisali uroczego maila ze chca sie ze mna zmaczowac ale chca mi to przez Skype powiedziec i chca pogadac jutro!
Rodzinka z Virgini! ta Miennesota byla mega i tez super ale kobietka rozmawia jeszcze z kilkoma innymi au pair wiec nie mam pewnosci ze mnie wybierze wiec ja wybieram Virginie! -
yamisouls > 02-02-2014, 0:30
Super, to powodzenia jutroI daj znać co z kredytem, myśle, że w agencji powinni Ci doradzić -
Johnson > 02-02-2014, 4:59
Nie powinno byc problemu!
Z racji ,że nie potrzebują Twojego wyciągu z konta -
Baskah > 02-02-2014, 11:38
o! kamien spadl mi z serca! superrrrr