• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

co ja tutaj robie? -historia magdy

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• co ja tutaj robie? -historia magdy

maada > 11-06-2006, 20:16

Witajcie,

nazywam sie Magda, mam 20 lat i mieszkam we Wroclawiu. Wlasnie zaliczylam sesje i zakonczylam tym samym 1 rok dziennikarstwa. Za tydzien rozpoczynam nowy rozdzial w moim zyciu -bede operka w USA, w stanie Virginia, w miejscowosci Virginia Beach.

Zaczelo sie banalnie -kilka miesiecy temu cos mi strzelilo do glowy i postanowilam wyjechac...Marzyly mi sie wielkie przygody, chcialam przezyc cos niesamowitego...W miedzyczasie zdazylam sie zakochac.... :wink: odnalazlam tez prawdziwych, najwspanialszych przyjaciol..., polubilam moja uczelnie...Pokochalam tak bardzo caly ten

moj wlasny swiat, ze nie wiem czy jestem w stanie tak po prostu z niego zrezygnowac i przede wszystkim czy chce z niego zrezygnowac

Ale chyba nie ma juz odwrotu...Moze nie bedzie tak strasznie?? Trzymajcie kciuki bo nigdy wczesniej nie bylam operka a moje dosw w pracy z dziecmi tez nie jest zbyt duze...Pomijajac juz w ogole to jak strasznie bede tesknic i plakac no ale....nikt nie mowil ze bedzie latwo :wink:

Mam nadzieje ze bedziecie mnie czytac pozdrawiam serdecznie!!

Magda, Madzia, w necie maada
  • Re: co ja tutaj robie? -historia magdy

ewus2 > 11-06-2006, 20:37

witam maada,

ja też jestem przyszła operka, podzielam Twoje obawy, ale wszystkie bedziemy się wspierać, je?li się bedzie dało to pomagać, szkoda tylko, ze Ty virginia a ja california, pisz co tam u Ciebie chętnie poczytamy

maada > 11-06-2006, 21:10

dzieki bardzo ewus :wink: ja juz od dawna planuje wycieczke do kalifornii, wiec moze nawet bedziemy mialy okazje sie zobaczyc w tych stanach :wink:

btw. jesli ktores tutejsze :lol: operki sa na gronie au pair, to -Madzia- to tez ja

bUka > 11-06-2006, 21:34

hmmm dobrze wiedzieć, że planujesz wycieczke do kaliforni 8). A tak pozatym to gratuluje i życze udanej podróży.

BTW. nie zamartwiaj się na zapas, na bank będzie fajowo, extra, kul i gites itp. 8), wystarczy, że z góry nie będziesz się tak negatywnie nastawiała. przecież jak co? będzie źle zawsze możesz wrócić, a pozatym każda z nas chyba przeżywa co? takiego... w każdym b?dz razie jakkolwiek tam będzie postaram się tak ten czas, żeby ten rok przyniósł mi więcej korzy?ci niż strat.... 8)

Pigwa > 11-06-2006, 22:12

no no wchodze na forum a tu az 3 nowe historie :wink:

kurna dziewczyny

GRATULUJE!!!

piszcie, piszcie

samej niechce mi sie pisac to moze choc cos ciekawego poczytam :wink:

(-:MARZENA:-) > 11-06-2006, 22:21

Pigwa ty leniu ;P

maada > 12-06-2006, 0:24

buka,

jak juz pojade to na pewno bedzie fajnie, inaczej byc nie moze :lol: na razie jeszcze strasznie duzo mnie tu trzyma i stad ten pesymizm. Ale poprawie sie obiecuje :wink: I w ogole przeczytalam przed chwila ze Ty jestes moja imienniczka!!

Pigwa,

skad ja to znam :lol: juz dawno mialam cos napisac, a tez mi sie nie chcialo heheheh. Ale za to czytam forum juz od dawna. Wciaga i to jak :wink:

Marzenka,

a Twoja historie musze nadrobic, bo gdzies mi umknela

Pozdrowionka!!!

bUka > 12-06-2006, 0:35

ha tak jest.... twoja imienniczka... widzisz jaki zasczyt 8) oczywiscie dla mnie, że nosze takie imie jak ty. Hehe co? dzisiaj jako? wszystkim słodze, nie wiem sk?d u mnie taki dobry humor, no znaczy sie raczej głupawka :wink:, pewnie przed jutrzejsza wizyta w ambasadzie;>

maada > 12-06-2006, 0:52

bUka moj przyjaciel twierdzi ze to jest najpiekniejsze imie 8) a w ambasadzie bedzie luzik, zobaczysz :wink:

Pigwa > 12-06-2006, 10:08

Marzena a po czym to poznalas :lol: :wink:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna
  • Ostatnia