• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Szukam Au Pair Irlandia CORK-Carrigaline

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Tablica ogłoszeń czyli poszukiwany poszukiwana

• Szukam Au Pair

• Szukam Au Pair Irlandia CORK-Carrigaline

b@by > 15-01-2014, 17:02

Witam,

Jestesmy polska rodzina, ktora mieszka w Irlandii okolo 20 min. od centrum Cork. Mamy jedno dziecko-3 letniego syna Nataniela. Poszukujemy Au Pair od poczatku maja do minimum grudnia.

Au Pair oferujemy: pokoj z lazienka, ktora bedzie  dzielila  tylko z Natanem, dostep do internetu, wyzywienie i kieszonkowe w wysokosci 100 euro/tydzien.

Obecnie Natan chodzi 2 razy w tygodniu na 4h do przedszkola Au Pair bedzie musiala go zaprowadzac i odbierac, od wrzesnia bedzie chodzil codziennie do przedszkola na 3h. Poza tym do obowiazkow Au Pair bedzie nalezalo chodzenie z nim na spacery, zabawa, czytanie ksiazek. Z obowiazkow domowych do Au Pair bedzie nalezalo pranie i prasowanie tylko Natana ubran, sprzatanie swojego pokoju i swojej lazienki i raz w tyg. odkurzenie i umycie podlogi w domu.
    W zwiazku z tym, ze ja pracuje na zmiany szukamy dziewczyny elastycznej, ktora pokryje moje godziny pracy. I tak do polowy czerwca bede pracowac od poniedzialku do piatku  8-16.30. Od polowy czerwca do konca sierpnia bede pracowac na 4 zmiany 2 dni 8-20 potem 2 nocki 20-8 rano i 4 dni wolnego dla mnie i Au Pair. Grafiku na pozostala czesc roku jeszcze nie mam.
    Obecnie mamy Au Pair z Polski, na zyczenie udostepnimy maila do niej.

Moj email : <a href="mailto:evel.100@vp.pl">evel.100@vp.pl</a>

Pozdrawiam
    Ewelina

• Starszy wątek Nowszy wątek