• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Wasza byla Au Pair wychodzi za maż!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Wasza byla Au Pair wychodzi za maż!

sikorkaxx > 18-12-2013, 1:27

Dlugo mnie tu nie było . Nie jestem już Au Pair od ponad roku, po 2 latach Zmienilam status na turystyczny, potem na studencki, a za 2 tygodnie wychodzę za mąż za Amerykanina. Początki bedą trudne , ponieważ mój przyszły mąż jest żołnierzem, przenoszą nas gdzieś indziej w kraju w sierpniu. Edukacja zajmie mi lata ze względu na "życiu na walizkach" , oraz wieczne wyjazdu czy szkolenia, J. W styczniu jedzie na 6 tygodni do Georgi, a w maju znowu na 6 tygodni do południowej Karoliny. Miłość nie wybiera co nie ? Tak czy owak, chciałam ZycZyc wam wszystkiego co najlepsze . Oraz jestem pod wrażeniem ze większość osób tutaj zdecydowało sie na wyjazd . Jest to bardzo odważna decyzja , przynoszące często rozczarowanie , stres , ale rownież świadomość tego ze jest sie zdanemu na siebie. Grunt to sie nigdy nie poddawać !
  • Re: Wasza byla Au Pair wychodzi za maż!

ewelinagr88 > 18-12-2013, 1:39

gratulacje lucky girl najpierw super metamorfoza teraz slub zycze duzo szczescia

sikorkaxx > 18-12-2013, 1:48

Haha dziękuje . Cóż , nie będzie dla mnie przyjemnością wysyłanie wszystkich dokumentów potrzebnych na zielona kartę !

Cassie > 18-12-2013, 9:20

Gratuluję!! :*

ttankian > 18-12-2013, 11:42

Gratulacje Maja ! To Twój blog stał się inspiracją do mojego wyjazdu. Pamiętam jak go chłonęłam, gdy dowiedziałam się o au pair. Oby wszystko Ci się udało (:

ewelinagr88 > 18-12-2013, 14:05

mi bardzo spodobał się filmik, który miałaś do aplikacji najgorsza jest sterta papierkowej roboty ale już  z tyloma trudnościami sobie poradziłaś to z zieloną kartą też dasz rade masz już z górki kto wie może kiedyś będziesz mieć dzieci i zatrudnisz au pair

bossowsky > 26-12-2013, 19:29

woow Sikorka! gratuluje! bylam ciekawa Twoich przygod, tez zawsze czytalam bloga i bylas dla mnie inspiracja tak powiedzial ktos wyzej, z tyloma trudnosciami dalas sobie rade to i z zielona karta sobie poradzisz trzymam kciuki

johnnorton > 14-08-2014, 12:58

Cały czas śledzę twojego bloga, bo jestem ciekawy jak sobie radzisz. Muszę powiedzieć, że blog jest napisany bardzo ciekawie. Powodzenia, jestem pewny że sobie poradzisz.
  • Starszy wątek Nowszy wątek