-
-
Dziewczyny ! SYLWESTER 2013 POLSKA albo nie :D
women > 12-12-2013, 16:15
Dziewczyny kochane,
Z racji tego, że pojawił się takim pomysł postanowiłam założyć wątek tutaj.
Miśki, co powiecie na wspólny sylwester ? Oczywiscie to jest do osób, będąc w Polsce, lub gdzieś niedaleko. Niestety kochani, w Stanach macie lepsze opcje! :angry:
Haha
Zatem, czy macie ochotę gdzieś spędzić wspólnego sylwestera Takiego typowo au pair?
W grę wchodzą większe miasta, żeby się gdzieś spotkać jakoś fajnie go spędzić.
Myślałyśmy z Divertissante też o Londynie czy Paryżu ! z tym, że na lot ciężko ewentualnie samochódalbo stop.
Ja jestem otwarta na propozycje wszystkie!
Jesli tylko znajdzie się nas jakaś ekpia - myślę że byłby to ciekawy sposób na spędzenie sylwestra.
Piszcie co i jak. buziaki -
Re: Dziewczyny ! SYLWESTER 2013 POLSKA albo nie :D
spoile > 13-12-2013, 1:03
Ja jestem w UK od miesiąca i jak najbardziej jestem za Londynem ! -
Divertissante > 13-12-2013, 1:23
Ja też jestem otwarta na propozycje! Najfajniej by było zebrać auto i jechać gdzieś razem ^^ -
Divertissante > 13-12-2013, 1:28
Do Wrocławia mam 1.5h autem, więc luzik (wracając do pytania w innym wątku) -
women > 14-12-2013, 0:06
Ja do Wrocławia mam trochę więcej, licząc że będę w Krakowieale wszystko da się zrobić
Jak dziewczyny?! Jakieś propozycje jeszcze? -
haima > 17-12-2013, 1:12
Ja bym obstawiała jednak Krakówzawsze mi się tu sylwester udawał, a w tym roku ma być jakiś niegłupi koncert na Rynku więc jak najbardziej ^^
ewentualnie rzeczywiście byłabym za Londynem! bo wybieram się tam na święta -
Divertissante > 17-12-2013, 1:24
Kraków tańszy!Po co narażać się na takie koszty... Poza tym, uwielbiam to miasto, więc naprawdę mi to pasi (zreszta jak wszystko ) kochane! tylko czy znajdziemy jakis hotel albo cos?! -
Baskah > 17-12-2013, 14:24
Jejku czytam i czytam te wasze posty ... no i mam OCHOTĄ na sylwestra z wami ;p ale wybieram jednak rodzine i przyjaciółz Wami to mam nadzieje za rok w US sylwestra spędze! haha -
women > 17-12-2013, 23:36
Nie! Bałagam nie krakówJest cudowny ale ostatnie lata tylko tam byłam!
może jednak Londyn ? albo Stolica! -
Divertissante > 18-12-2013, 0:59
Przemyślałam sprawe... I ogólnie to wydaje mi się mało opłacalne (i możliwe), żeby jechać za granice, raz, że loty już są drogie mega, a transport mimo wszystko zajmuje kupę czasu no i też by trzeba coś ogarniać (a ja 30.12 mam NIESTETY prace), także mówię Wam laski moje drogie, wybierzmy jakieś przyjemne miasto w Polsce (ten ostatni raz). Warszawa, Wrocław... Poznań ewentualnie