• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Dziewczyny ! SYLWESTER 2013 POLSKA albo nie :D

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Dziewczyny ! SYLWESTER 2013 POLSKA albo nie :D

women > 12-12-2013, 16:15

Dziewczyny kochane,  
    Z racji tego, że pojawił się takim pomysł postanowiłam założyć wątek tutaj. 
    Miśki, co powiecie na wspólny sylwester ? Oczywiscie to jest do osób, będąc w Polsce, lub gdzieś niedaleko. Niestety kochani, w Stanach macie lepsze opcje! :angry:
    Haha 
    Zatem, czy macie ochotę gdzieś spędzić wspólnego sylwestera Takiego typowo au pair?
    W grę wchodzą większe miasta, żeby się gdzieś spotkać jakoś fajnie go spędzić.
    Myślałyśmy z Divertissante też o Londynie czy Paryżu ! z tym, że na lot ciężko ewentualnie samochód albo stop.
    Ja jestem otwarta na propozycje wszystkie!
    Jesli tylko znajdzie się nas jakaś ekpia - myślę że byłby to ciekawy sposób na spędzenie sylwestra.

Piszcie co i jak. buziaki
  • Re: Dziewczyny ! SYLWESTER 2013 POLSKA albo nie :D

spoile > 13-12-2013, 1:03

Ja jestem w UK od miesiąca i jak najbardziej jestem za Londynem !

Divertissante > 13-12-2013, 1:23

Ja też jestem otwarta na propozycje! Najfajniej by było zebrać auto i jechać gdzieś razem ^^

Divertissante > 13-12-2013, 1:28

Do Wrocławia mam 1.5h autem, więc luzik (wracając do pytania w innym wątku )

women > 14-12-2013, 0:06

Ja do Wrocławia mam trochę więcej, licząc że będę w Krakowie ale wszystko da się zrobić
    Jak dziewczyny?! Jakieś propozycje jeszcze? 

haima > 17-12-2013, 1:12

Ja bym obstawiała jednak Kraków zawsze mi się tu sylwester udawał, a w tym roku ma być jakiś niegłupi koncert na Rynku więc jak najbardziej ^^

ewentualnie rzeczywiście byłabym za Londynem! bo wybieram się tam na święta

Divertissante > 17-12-2013, 1:24

Kraków tańszy! Po co narażać się na takie koszty... Poza tym, uwielbiam to miasto, więc naprawdę mi to pasi (zreszta jak wszystko ) kochane! tylko czy znajdziemy jakis hotel albo cos?!

Baskah > 17-12-2013, 14:24

Jejku czytam i czytam te wasze posty ... no i mam OCHOTĄ na sylwestra z wami ;p ale wybieram jednak rodzine i przyjaciół z Wami to mam nadzieje za rok w US sylwestra spędze! haha

women > 17-12-2013, 23:36

Nie! Bałagam nie kraków Jest cudowny ale ostatnie lata tylko tam byłam!
    może jednak Londyn ? albo Stolica!

Divertissante > 18-12-2013, 0:59

Przemyślałam sprawe... I ogólnie to wydaje mi się mało opłacalne (i możliwe), żeby jechać za granice, raz, że loty już są drogie mega, a transport mimo wszystko zajmuje kupę czasu no i też by trzeba coś ogarniać (a ja 30.12 mam NIESTETY prace), także mówię Wam laski moje drogie, wybierzmy jakieś przyjemne miasto w Polsce (ten ostatni raz ). Warszawa, Wrocław... Poznań ewentualnie
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna