-
-
wiza turystyczna do usa-wakacje z hostami jak to zalatwic???
mujer21 > 05-05-2006, 23:47
mam problem-jade do rodzinki w belgi-oni wybieraja sie na 3 tyg do usa i chcialabym jechac z nimi ,ale nie wiem co z wiza,czy mam to zalatwiac w polsce czy musze byc w belgi, w ogole ile sie czeka na wywiad,tzn jakie daty wam ustalali jak zadzwoniliscie??dlugo trzeba czekac??
oni wyjezdzaja w sierpniu-czy moglabym zalatwiac ta wize w polsce i z nimi leciec z belgi??czy musze byc w belgi i tam zalatwiac to w polskiej ambasadzie??
co trzeba "udowodnic" zeby dostac wize turystyczna??
bede wdzieczna za wszystkie odp bo mam male pojecie o tym.. -
Re: wiza turystyczna do usa-wakacje z hostami jak to zalatwic???
MLODY-AU-PAIR > 06-05-2006, 14:17
Mozesz wize zalatwic sobie w ambasadzie w Belgii albo w POlsce dobrze by bylo w polsce ale sa marne szanse dostania jej zalezy wszsytko od twoje sytuacji materialnej albo zalatw to w Belgi ale musisz przedstawic bilety lotnicze jakies rezerwacje z hotelii itp albo pojsc z hostami ze beda tam cie sponsorowac -
mujer21 > 06-05-2006, 16:10
no wlasnie tak mysle ze musialabym miec hotel i bilety zamowione ale zastanawiam sie czy wtedy moglabym w polsce to zalatwiac czy jednak lepiej w belgi bo tu nie mam szans
a wiecie ile sie czeka na interview? -
MLODY-AU-PAIR > 09-05-2006, 14:11
chyba niedlugo wysyla sie wniosek o wize dzwonisz do nich a oni wyznaczja ci termin chyba dwa tyg to jest zazywczaj