• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

FORMULARZ MEDYCZNY - lekarz

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Masz pytanie? Napisz je tutaj!

• FORMULARZ MEDYCZNY - lekarz

missbigdreams > 21-11-2013, 22:18

Cześć kochane au pairki. Mam pytanie i mam nadzieję, że mi pomożecie. Czy którejś z was lekarz robił problemy z wypisaniem formularza medycznego? Mi powiedział, że NFZ tego nie refunduje i wysłał mnie do lekarza medycyny pracy. No więc tak zrobiłam, zapłaciłam 90 zł i formularz wypisany. Ale stąd pytanie - czy taki formularz będzie brany pod uwagę? W sensie z pieczątką lekarza medycyny pracy?  
  • Re: FORMULARZ MEDYCZNY - lekarz

ewelinagr88 > 22-11-2013, 2:52

tez mialam problemy mi powiedzial ze nie podpisze bo nie zna angielskeigo wiec powiedzialam mu ze mam w wersji polskiej ,zobaczyl i powiedzial ze firma ktora organizuje wyjazd to jej nie zna i nie wie kto to tlumaczyl i musi miec pieczatke tlumacza przysieglego, potem mowi do mnie ze mnie nie zna i nie wie czy chorowalam itd mimo ze dalam mu cala historie ze wszystkimi szczepieniami, jestem zdrowa od kilkunastu lat a u nas lekarze zmieniaja sie co kilka miesiecy  ale mi nie podpisal wiec teraz musze szukac innego,raczej nie powinni robic problemu z pieczatki, ale najlepiej skontaktuj sie z biurem i daj znac co ci powiedzieli

ewelinagr88 > 22-11-2013, 13:13

pytalam sie w biurze i powiedzieli mi ze nie bedzie problemu wazne zeby byly uzupelnione szczepienia

missbigdreams > 23-11-2013, 17:29

Ja też już się skontaktowałam z biurem. Napisali mi, że po raz pierwszy spotkali się z sytuacją, w której lekarz odmawia wypisania formularza z powodu NFZ. Tak czy siak doradzili mi poszukać nowego, innego lekarza znającego język angielski i tyle. Poszłam do medycyny pracy i po problemie. Formularz wypisany, pieczątka przybita.
  • Starszy wątek Nowszy wątek