-
-
Szukam Au pair. Szwajcaria
roux666 > 19-11-2013, 13:47
Hej Dziewczyny!
szukam Au pair dla znajomej rodziny.
Jestem u nich babysitter, ale oni bardziej potrzebuja au pair.
Mieszkaja we francuskiej czesci Szwajcarii, w Neuchpatel.
obowiazki:
opieka nad 8 letnim chlopcem ( fantastyczny dzieciak!)
ok 20-25 h tygodniowo ( zabawa z nim po szkole,odrabianie pracy domowej, drobne prace domowe- ogarniecie pokoju chlopca ( ale to czysty chlopak, mnie sie przez niemal 3 miesiace nie zdarzylo, abym musiala po nim sprzatac- wyprasowanie jego rzeczy( mnie to zajmuje ok 1.5 h tygodniowo), nastawienie prania, rozladowanie zmywarki )
to wlasciwie tyle w obowiazkach.
Rodzina oferuje:
700 chf/ mc
oplacone ubezpieczenie
oplacony kurs jezykowy
Jesli jestes zainteresowana extra kasa, mozesz zapeoponowac wziecie na siebie obowiazkow Pani Sprzatajacej u nich i wtedy rodzina za to takze extra placi.
Wymagania:
dziewczyna ok 20-25 lat, niezalezna i potrafiaca sobie zorganizowac czas wolny i ktora sama nie potrzebuje niani
dobrze by bylo gdyby mowila po francusku ( chlopiec mowi po francusku jedynie, zaczal uczyc sie niemieckiego i angielskiego) ale nie musi!
chlopiec jest wrazliwy i potrzebuje uwagi- dlatego konieczne jest, aby dziewczyna poswiecala mu duzo swojej uwagi przez tych 4-5 h dziennie. Jest bardzo dobrze wychowany, wie kiedy nalezy odrabiac zadanie, kiedy mozna sie bawic, kiedy telewizor. Ja nie mialam z nim zadnych problemow, slucha sie i jest bardzo grzeczny, ale potrzebuje, aby z nim sie pobawic, pograc w gry...z takim prawdziwym zaangazowaniem
prawo jazdy byloby plusem
doswiadczenie i referencje takze
najwazniejsze jednak, aby dziewczyna byla dynamiczna, wesola i aby chciala prawdziwie spedzac czas z chlopcem.
Rodzina pochodzi z Maurycjusza, rodzice sa w separacji, ale mieszkaja niedaleko siebie i widuja sie bardzo czesto. Oboje pracuja na wysokich stanowiskach. Mowia po francusku, angielsku, niemiecku. w domu mieszka takze starszy brat chlopca, ma 22 lata studiuje na Uniwersytecie i pracuje, bardzo fajny chlopak.
oferta od stycznia 2014.
w razie czego ja moge sluzyc pomoca, mieszkam w tej samej miejscowosci co rodzina., moge pomoc z szukaniem dodatkowej pracy ( jesli chcesz), pokazac miasto, z zalatwianiem spraw....no i ..z checia wyjde na jakas kawe)
Jesli spelniasz wszystkie wymagania ( jesli nie mowisz po francusku to nie ma tragedii) prosze o wiadomosc z CV, kilka slow o sobie, ewentualnie referencje albo kontakt do osoby ktora moze zapewnic referencje.
Alicja -
Re: Szukam Au pair. Szwajcaria
Katarzyna. > 03-12-2013, 15:04
Witam, czy znaleźliście już au pair? Jeśli nie, proszę o kontakt