-
-
bilet
olivek > 14-11-2013, 22:46
Hej, jeste operka od stycznia i do stycznia zostaje. W styczniu jednak nie wracam do domu tylko zmieniam na nowa rodzinke i zostaje w tym samym kraju, moje pytanie dotyczy biletu. Czy rodzina normalnie placi za bilety powrotne operek? I jezeli tak to powinni mi dac kase za ten bilet ktorego mi nie kupia? Byl ktos moze w takiej sytuacji?
Pozdarwiam, Oliwia -
Re: bilet
Foxy Lady > 19-11-2013, 0:39
Jak dogadywałaś się z nimi na początku? Jeśli nie wspominałaś o tym przed, to wydaje mi się, że to ty powinnaś zapłacić za bilet. Rodzina zazwyczaj nie płaci za bilety z i do au pairek, jeśli nie jest to ustalone na początku. A poza tym, co ci szkodzi zapytać? -
women > 19-11-2013, 11:27
dokładnie, zapytaj a uzyskasz odpowiedź, a na przyszłość dla wszystkich operek. Warto o wszystko pytać na początku,a by później nie było niespodzianek -
olivek > 19-11-2013, 18:29
Nie rozmawialismy i bilecie powrotnymJakos na to nie wpadlam I tak to jest racja powinno sie o wszystko pytac na poczatku -
women > 19-11-2013, 21:12
Nie każdy, wiesz myśli o wszystikm są wtopy, zawszeAle spokojnie, daj znać jak to się rozwiąże. Jak nie to wbijaj tutaj,jakoś damy radę ;D