-
-
Extraordinaire
sylwia_sp89 > 17-09-2013, 23:09
Czesc wszystkim extraordinaire'kom
Zalozylam ten watek, gdyz do tej pory znalazlam strasznie malo informacji na forum o dziewczynach ktore sa, byly, lub beda wyjedzaly z programem extraordinaire. Sama wlasnie jestem w trakcie poszukiwania mojej rodzinki, wiec pomyslalam, ze moze dowiem sie czegos od doswiadczonych Au Pair'ek oraz podziele watpliwosciami z tymi, ktore swoja przygode dopiero rozpocznaChcialabym, abscie podzielily sie tutaj Waszymi doswiadczeniami, problemami, zabawnymi sytuacjami. Chetnie bym sie tez dowiedziala (i pewnie nie tylko ja ) ktory match byl Waszym PERFECT i gdzie ostatecznie polecialyscie lub polecicie.
Mam nadzieje, ze watek szybko sie rozwinie i okaze sie niezwykle pomocny
Pozdrawiam -
Re: Extraordinaire
Bańka > 15-11-2013, 14:24
sylwia_sp89 napisał(a):Czesc wszystkim extraordinaire'kom
W zasadzie to nie ma o czym mówić. Wszystko jest napisane w innych postach. Ponieważ bycie au Pair Extraordinaire niczym się nie różni od bycia normalną Au Pair.
Zalozylam ten watek, gdyz do tej pory znalazlam strasznie malo informacji na forum o dziewczynach ktore sa, byly, lub beda wyjedzaly z programem extraordinaire. Sama wlasnie jestem w trakcie poszukiwania mojej rodzinki, wiec pomyslalam, ze moze dowiem sie czegos od doswiadczonych Au Pair'ek oraz podziele watpliwosciami z tymi, ktore swoja przygode dopiero rozpocznaChcialabym, abscie podzielily sie tutaj Waszymi doswiadczeniami, problemami, zabawnymi sytuacjami. Chetnie bym sie tez dowiedziala (i pewnie nie tylko ja ) ktory match byl Waszym PERFECT i gdzie ostatecznie polecialyscie lub polecicie.
Mam nadzieje, ze watek szybko sie rozwinie i okaze sie niezwykle pomocny
Pozdrawiam
Różnica jest tylko w tym, że masz większą wypłatę- dzięki ukończonym studiom......
Ja od 3 m-cy jestem APEX, oczywiście wykorzystuję wiele rzeczy, z tego co wiem i doświadczenie z poprzedniej pracy. Rodzina jest z tego zadowolona. Natomiast oprócz tego, nie ma żadnej różnicy