• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Nowicjusz na au pair czy to możliwe???

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Nowicjusz na au pair czy to możliwe???

Pigwa > 08-02-2006, 17:04

Mam takie pytanko. Nigdy nie byłam na taki wyjezdzie ale chciała bym wyjechac po szkole dlatego znalazłam juz jakas firme z okolic wojewózdztwa ?laskiego ale niewiem czy jest solidna i godna zaufania.wiec jak by ktos mógł wysłac do mnie na maila adresy jakis solidnych firm ze ?l?ska to bede wdzieczna.mój adres to <a href="mailto:amipig@wp.pl">amipig@wp.pl</a>

w prawdzie nie znam angielskiego perfekt :? ale może bym dała rade :roll: a jak wy myslicie???powinnam próbowac??

Pozdro
  • Re: Nowicjusz na au pair czy to możliwe???

agulka > 08-02-2006, 17:11

zawsze musi byc ten pierwszy raz

ale tak powazniej.. masz w ogole jakies doswiadczenie z dziecmi, wiesz, ze one sa slodkie tylko na pokaz..a operka wymecza jak tylko sie da jesli wiesz to wszystko..smialo mozesz jechac

co do biura , niewazne , ze mieszkasz na slasku. biuro mozesz wybrac z kazdego rejonu pl. wiekszosc i tak zalatwiasz tel, mailowa.. wystarczy tylko jedna wizyta na rozmowe i juz.

masz konkretny kraj na mysli?

Yoanna > 08-02-2006, 17:30

spoko, dasz rade

ja jak jechalam to nie mialam w ogole zadnego doswiadczenia z dziecmi, ale nie bylo tak zle pod koniec maja znowu jade hehe

co do solidnych i godnych zaufania firm.. :? a nie myslalas zeby z neta jechac? chociaz to zalezy dokad..

pozdrawiam :wink:

Pigwa > 08-02-2006, 17:32

nio to jest tak z dziecmi moje do?wiadczenie nie jest duże ale pojecie o tym mam i o tym jak dziecie moga dokuczac tez juz sie przekonałam...głównie chodzi mi chyba narazie o londyn poniewasz mam tam kilku przyjadciół i jakby cos nie wyszło to zawsze mi pomoga

Yoanna > 08-02-2006, 17:37

oo to witaj w klubie bo ja tez rozgladam sie za czyms w londynie

a na ile chcesz jechac?

Pigwa > 08-02-2006, 17:39

ja to bym chciała jechac w czerwcu zaraz po maturze i jak jechac to na rok

Yoanna > 08-02-2006, 17:41

oo super! tak jak ja

ja moge juz 20 maja jechac bo 19 ostatnia maturka. i tez wlasnie londyn mi sie marzy najbardziej bo swietne miasto.

Pigwa > 08-02-2006, 17:46

to wpożo z tego co przegladałam na forum duzo ludzi proponuje szukanie przez neta nio ale ja nie doswiadczona to chyba narazie niemam pojecia o takim szukaniu wiec na pierwszy raz własnie pomy?lałam o jakiej? firmie...to powodzenia na maturce bo na to wyglada ze bedziemy sie razem męczyć

Yoanna > 08-02-2006, 17:50

wiesz jak chcesz tracic tyle kasy.. no i agencje nie gwarantuja ci londynu, bo tam najwiecej osob sie pcha.. ja jadac w tamtym roku tez wpierw chcialam przez agencje no ale za duzo z tym roboty i krok po kroku wkrecalam sie w tajniki wyjazdow przez neta :wink: i wyjechalam na 3 miesiace. hehe :wink:

Pigwa > 08-02-2006, 17:55

nio tak ale zeby przez neta znalesć sobie jakas rodzinke to musisz umiec angielski perfekt a u mnie to az tak dobrze nie jest z tym jezykiem.a znalazłam agencje która załatwia wyjazdy ludzia nawet ze znajomo?cia tylko podstaw tego jezyka...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna
  • Ostatnia