• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Przesiadka na JFK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Masz pytanie? Zadaj je tutaj

• Przesiadka na JFK

• Przesiadka na JFK
  • Przesiadka na JFK

crecic > 27-08-2013, 4:33

Czesc wszystkim, jako ze za tydzien wylatuje do Polski na wakacje, mam do Was pytanie. Mam nadzieje, ze ktos bedzie znal odpowiedz. Lece do NYC (Lotnisko JFK) liniami American Airlines i laduje na Terminalu 8 po czy po 3 godzinach wylatuje z terminalu 8 polskimi liniami LOT. Czy orientujecie sie moze jak wyglada ta przesiadka? Chodzi mi konkretnie o to czy mam szukac napisu Connection Flight czy po prostu opuscic terminal 8 i udac sie do terminalu 1-ego. Jesli tak to jak najszybciej dostac sie na terminal 1. Dzieki wielkie za wszelkie wskazowki :-D
  • Re: Przesiadka na JFK

angelaa > 27-08-2013, 23:52

[quote name="crecic"]Lece do NYC (Lotnisko JFK) liniami American Airlines i laduje na Terminalu <b>8</b> po czy po 3 godzinach wylatuje z terminalu <b>8</b> polskimi liniami LOT[/quote]
    [quote name="crecic"]

czy mam szukac napisu Connection Flight czy po prostu opuscic terminal 8 i udac sie do terminalu 1-ego. Jesli tak to jak najszybciej dostac sie na terminal 1.[/quote]

Nie rozumiem, albo gdzieś zrobiłaś błąd, bo skoro lądowanie i start masz z 8, to po co chcesz jechać na 1?

Jeśli jednak lądujesz na 8, a startujesz z 1, to na 95 % musisz sama przedostać się z 8 na 1 i odprawić jeszcze raz Connection flight raczej dotyczy lotów w tej samej lini lotniczej
  • Re: Przesiadka na JFK

crecic > 28-08-2013, 2:48

Faktycznie zrobilam blad. Dzieki wielkie za odpowiedz :-D
  • Starszy wątek Nowszy wątek