-
-
czego może chcieć odemnie APC?
WhoKnows > 23-08-2013, 22:22
Na początku cześć wszystkim, bo nowa jestem ;-)
Korzystam z usług agencji GAWO. Na początku byłam w IE, ale, że tam cisza i pustki, to dostałam propozycje zmiany na APC. Oczywiście się zgodziłam. Czekałam więc w niepokoju czy mnie przyjmą (test psychologiczny to jakaś kpina moim zdaniem, ale pozostawię to bez komentarza). I oto przed chwilą dostaje maila, który co prawda zaczyna się od słów "congratulation!", ale następnie wspomina o tym, że zanim będę mogła rozmawiać z rodzinkami, to oni mają do mnie kilka pytań i mam być na skype z możliwością rozmowy video wtedy i o tej godzinie. Z tego co się orientuje, to nie jest standardowa procedura, prawda? Czy któraś z was też tak miała, że oni czegoś jeszcze od Was chcieli ? czego oni ode mnie mogą chcieć ? mam się obawiać ?
będę wdzięczna za wszelkie informację, bo aż mi się ciśnienie podniosło....
Pozdrawiam,
WhoKnows -
Re: czego może chcieć odemnie APC?
patik > 25-08-2013, 21:12
ale zaraz zaraz, masz już otwarty room i to agencja chce z Tobą rozmawiać ?
rozumiem, że interview z gawo, wszystkie dokumenty i tak dalej to już masz za sobą ?
dziwne ! może wynika to ze zmiany agencji i chcą osobiście posprawdzać, przeprowadzić interview ?
chociaż w zasadzie dziwię się, że mieliby czas na to i cholera, co ich obchodzi to, że zmieniasz agencje, to dwie różne sprawy.
mam na swojej poczcie zapisane wszystkie maile od APC, całą procedurę w zasadzie, jakbyś chciała coś skonfrontować, porównać, to odezwij się na priv.
ja też jestem w APC, już jestem zmatchowana z rodzinką więc te kroki związane z roomem mam za sobą, w razie czego chętnie pomogę! -
Re: czego może chcieć odemnie APC?
WhoKnows > 14-09-2013, 17:52
Dzięki patik za odzew i sorry za poślizg czasowy... jak się okazało wszystko było OK i chcieli tylko pogadać o infant spezialized porgram bo miałam sporo godzin z niemowlakami. Zwykła rozmowa, pytania w stylu co umiem, w czym sobie nie radzę, co lubię, a czego nie w opiece nad małymi brzdącami i przede wszystkim czy chcę być infant specialized.
Jako, że na prawdę taki wiek dziecka mi odpowiada, to się zgodziłam, a kilka dni później znalazłam perfect match, także wszystko było i jest OK
raz jeszcze dzięki za odzew!