-
-
październik 2013 Irlandia
Daria95 > 14-08-2013, 19:58
Witam nazywam się Daria,mam 18 lat. W tym roku skończyłam szkołę i poważnie zastanawiam się nad wyjazdem za granicę. Chciałabym zostać Au Pair. Ponieważ kocham dzieci,lubię przebywać w ich otoczeniu,mam z nimi bardzo dobry kontakt,nigdy się nie nudzimy.Dzieci są dla mnie bardzo ważne,są takie zabawne i bardzo mądre. Mam doświadczenie w opiece nad dziećmi. Opiekowałam się dziećmi sąsiadek.Jeżdżę też do swojej cioci,która urodziła 10 miesięcy temu dziewczynkę i pomagam jej się nią zajmować. Mam rodzeństwo,starszego brata 20 letniego i młodszą siostrę,która ma 13 lat. Chciałabym wyjechać do polskiej bądź też mieszanej rodziny,ponieważ mój angielski jest na poziomie podstawowym i dlatego chciałabym się go nauczyć po przez właśnie wyjazd za granicę. Jestem odpowiedzialną,punktualną i sumienną dziewczyną,bez żadnych nałogów.Bardzo lubię podróżować i poznawać ludzi.Lubię grać w siatkówkę,kosza,jeździć na rowerze,pływać i czytać książki.W wolnym czasie spotykam się ze znajomymi.Myślę,że byli by Państwo ze mnie zadowoleni.Pozdrawiam serdecznie.
<a href="mailto:www.daria.zych@o2.pl">www.daria.zych@o2.pl</a> -
Re: październik 2013 Irlandia
pandaa > 05-09-2013, 13:54
Hej moja rodzinka szuka au pair, poniewaz ja za miesiac sie wyprowadzamMIeszkaja w UK w Londynie. Jestes zainteresowana??