• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

POTRZEBNA AU PAIR

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• POTRZEBNA AU PAIR

• POTRZEBNA AU PAIR
  • POTRZEBNA AU PAIR

sigmoski > 05-08-2013, 12:55

witam

nie jestem co prawda au pairka ale dostalam ten adres od mojej poprzedniej au pair Asi ktora polecila mi wpisac sie tutaj i poszukac au pair... A wiec..

szukam au pair do mojej 8.5 letniej corki od pazdziernika bo zaczynam studia - ale tylko part time - 2 dni w tyg. Mieszkamy pod Londynem - wlasciwie okolo 2km poza granica ale dojazd bezposredni do centrum kolejka od nas. Do obowiazkow au pair nalezalo bedzie przygotowanie sniadania i zawiezienie Mayi do szkoly (na 9a) i odebranie jej (15.30) 2x w tyg i spedzenie z nia tych dwoch popoludni (odrabianie lekcji, zabawa). Do tego jeden/max dwa wieczory w tygodniu - okolo 2 godziny (7-9pm) oraz raz w tygodniu posprzatanie domu - odkurzanie, mopowanie, poukladanie rzeczy i ugotowanie prostego obiadu (np zupa) 2 x w tyg. Weekendy wolne, wieczory wolne i w sumie bedzie to max 15-20 godzin tygodniowo pracy. Oferujemy wlasny pokoj i mozliwosc pracy w 'miedzyczasie' jesli nasza au pair bedzie miala ochote popracowac oprocz tego co u nas- wlasciwie to nawet byloby wskazane wiec najlepiej ktos z w miare dobra znajomoscia angielskiego ale nie jest to absolutnie konieczne. Prawo jazdy mile widziane ale tez niekonieczne. Jestesmy polskojezyczna rodzina i w domu mowimy po polsku ale mamy anglojezycznych znajomych i dziecko jest 'dwujezyczne'. Wolne Boze Narodzenie i Wielkanoc i elastycznie jesli chodzi o half termy (kilka 1-tygodniowych przerw w roku szkolnym)- spokojnie mozna wyjechac/pracowac bo nie bedzie koniecznosci pracy u nas. Oferujemy £65 tygodniowo. Nie jest to 'full time' au pairkowanie jak widac i najlepiej bedzie dla osoby ktora chce samodzielnie poszukac dodatkowo czegos - praca w pubie/opieka nad dziecmi/sprzatania.... Nasze poprzednie au pairki Asia i Aga moga wam powiedziec nieco o tym jak to u nas sie pracowalo i jesli ktoras z was bedzie zainteresowana prosze o kontakt mailowy a ja podam ich dane. Jedyny nasz wymog co do potencjalnych kandydatek to aby byly to osoby zdecydowane i samodzielne o milym usposobieniu.

pozdrawiam

Anna

<a href="mailtoigmoski@hotmail.com">sigmoski@hotmail.com</a>
  • Starszy wątek Nowszy wątek