• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

wakacje

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Masz pytanie? Napisz je tutaj!

• wakacje

• wakacje
  • wakacje

wywrotka_18 > 23-07-2013, 13:42

Hej,zaczynaja sie wakacje i mam do was pytanie. Czy podczas wakacji gdzie jestesmy z dziecmi caly dzien + obowiazki domowe dostajecie wiecej pieniedzy,czy wszystko jest tak samo? Ja mam dwoje dzieci,w roku szkolnym jestem z nimi 2 h przed szkola i jakies 4 po. W miedzyczasie robie sprzatanie kuchni,lazienki,prasowanie i pranie ( oczywiscie nie jednego dnia) i zazwyczaj mam jakies 3-4 h wolnego jak sie szybko obrobie. Teraz bede z dziecmi od 8-9 do 19-20 w cholere czasu. Dostaje 75 funtow. Jak myslicie,wypada powiedziec czy mogliby mi placic wiecej w wakacje bo pracuje po 10-11 h?

Jak wakacje wygladaja u was w kwestii placenia?
  • Re: wakacje

cookiemonster > 23-07-2013, 20:40

A na ile godzin dziennie się umawialiście? Moim zdaniem powinnaś porozmawiać z hostami, jeśli pracujesz więcej, to normalne że należy Ci się więcej pieniędzy. Może niech poszukają jakichś summer campów dla dzieci w waszej okolicy?
  • Re: wakacje

wywrotka_18 > 23-07-2013, 22:18

Wczesniej nie umawialismy sie co do wakacji,a w roku szkolnym mialam pracowac od 7 do 9 pozniej obowiazki domowe 1-1.5h maks i pozniej od 15 do 19( teoretycznie) tzn jak zrobie obiad i pozmywam,ale przed 20 zawsze. To bylo jkies 8 h dziennie a teraz no coz jakies 11 i to bez przerwy. Z dodatkowymi zajeciami tutaj krucho.
  • Starszy wątek Nowszy wątek