• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Rezygnacja po matchu

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Rezygnacja po matchu

• Rezygnacja po matchu
  • Rezygnacja po matchu

juja > 10-07-2013, 9:47

Dziewcyzny jest jakaś osoba która zrezygnowała jak juz miała oficjalny match ?

Nie wiem czy nie będę musiała, a nie wiem jak dalej to wygląda.
  • Re: Rezygnacja po matchu

carly15 > 10-07-2013, 11:20

[quote name="juja"]Dziewcyzny jest jakaś osoba która zrezygnowała jak juz miała oficjalny match ?

Nie wiem czy nie będę musiała, a nie wiem jak dalej to wygląda.[/quote]

Hej ja zrezygnowałam. Chyba dzien albo dwa po. Zadzwonili do mnie gadalismy a to zreszta na blogu opisałam. Więc jak masz wątpliwości mozesz zrezygnować. Daj znac agencji i rodzince.

A co sie stało?-(

juja > 10-07-2013, 17:18

Choroba w rodzinie. ;/

Płaciłaś coś ?

Ale nie wiem co zrobić ..

carly15 > 10-07-2013, 17:58

A dopiero teraz do mnie to doszło, Ty chcesz całkowicie zrezygnować? pomyliłam się bo myslalam ze chcesz zrezygnowac po oficjalnym matchu z rodziny i szukac dalej ;/ oj przepraszam zle przeczytałam. Kurcze w takiej sytuacji musisz do agencji napisać. Nie wiem jak to z załatwianiem ale raczej nie powinnas nic płacić.

madz > 10-07-2013, 18:22

nie wiem jak w innych agencjach, ale w CC jest tak, że jeśli zapłaciłaś za program to Ci już nie oddają kasy, oddają tylko ubezpieczenie. No i jeśli masz wizę to Ci przepada po prostu.

kasiara > 15-07-2013, 20:24

A ktoś wie jak jest w innych agencjach? Nie to że planuję zrywać match, ale dobrze by było wiedzieć na wszelki wypadek.
  • Starszy wątek Nowszy wątek