-
-
Sol - OSZUKAC PRZEZNACZENIE!
Sol > 27-12-2005, 0:06
Postanowilam dzisiaj zaczac moja historie. Jeszcze nie wyjechalam ale atmosfere czuje juz od kilku dni. Pewnie dlatego ze sa swieta. Moja babcia raz nade mna placze, raz krzyczy a raz mowi ze jestem kretynka ze chce wyjechac i to jeszcze jako au pair ("i po to do szkoly 5 lat chodzilas zeby teraz cudze dziecka bawic!"). Nie wiem czy wy taz tak mialyscie przed pierwszym wyjazdem, czy to tylko moja babcia taka jest?
Moje rodzenstwo to juz sie chyba nie moze doczekac mojego wyjazdu bo takich prezentow jakich od nich dostalam na gwiazdke to bym sie nigdy nie spodziewala :lol: Rodzice jak rodzice-martwia sie ale rozumieja ze to moje zycie i ze nie moge tu tkwic wiecznie bo uschne :!:
...a ja...
Ja chcialabym miec to juz wszystko za soba.Te zakupy, przygotowywania, narzekania babci...ja chcialabym byc juz w tej Warszawie i zaczac wszysko od poczatku uciakajac przed przeznaczeniem :wink: -
Re: Sol - OSZUKAC PRZEZNACZENIE!
Gość > 27-12-2005, 0:24
Sol, ale? historię zatytułowałaprzestraszyć się można
powodzonka życzę, będzie dobrze(narzekałam cały rok że na wsi mieszkam a teraz marudzę, że na wie? nie wracam ) Martę będziesz tam miała od czasu do czasu to będziecie się podbudowywac 8)
rodziny tak gadaj?, ile tematów już o tym było... i nadal nie mam pojęcia o co im wszystkim chodzi...
buźka i odzywaj się regularnie -
oliwka911gt > 27-12-2005, 0:28
tez oczka zrobilam jak piec zlotych gdy zobaczylam tytul posta :lol:
na gwiazdke dostalam od babci takiego pluszowego, miecuitkiego psiaka by mi w operkowaniu pomogl, bym mogla sie doniego przytulic jak bedzie mi ciezko, bym mogla sie mu wyplakac jak bedzie mi ciezko na obczyznie, bym tam nie zginelana flogu wkrotce zamieszcze :wink: jedyny pozytywny akcent tyh swiat bozego narodzenia :wink: -
Czarna_ski > 27-12-2005, 5:44
moja babcia plakala najbardziej ze wszystkich zegnajac sie ze mna...
do MO(C?)HEROWYCH BERETOW nie nalezy ale obiecala ze sie bedzie za mnie modlila ( przydaloby sie.... :twisted: ) hihi i poiedziala zebym wracala, gdy tylko bedzie mi zle...
babcie sa kochane............. -
Yoanna > 28-12-2005, 0:46
Sol a kiedy wyruszasz do danii? -
Gość > 28-12-2005, 1:26
heheheh Emi ale wyjechalas z tymi polskimi znakami
dawno ich tyle na forum nie bylo
Sol powodzenia ,pisz duzo ,bedziemy czytac -
Sol > 28-12-2005, 9:49
Odolnie z mojego domku wyjezdzam 11, w Dani bede 20 :lol:
Pisac bede pewnie do znudzenia :wink: -
Gość > 28-12-2005, 11:27
[quote name="ib_iza85"]heheheh Emi ale wyjechalas z tymi polskimi znakami
[/quote]
od zawsze uważałam, że pisanie bez polskich znaków kiedy ma się tak? możliwo?ć jest nieestetyczne - więc się staram
ale już koniec możliwo?ci następuje w poniedziałek
a żeby?cie wiedziały jakie problemy mam teraz z używaniem polskich znaków, po prostu się przyzwyczaiłam. -
anetka28 > 30-12-2005, 14:49
O!
?wieże mięsko! :wink: :wink: :wink:
Tylko ciepło się ubieraj [Obrazek: a015.gif]
Pozdrawiam z Lolland -
Sol > 30-12-2005, 15:59
Witam cie Anetko!
Jesli dobrze kombinuje to ty jestes osobka od ktorej dostalam kiedys pierwsza czesc maila na temat Dani :lol: Nadal czekam na reszte 8)
pozdrawiam cieplutko