-
-
HISZPANIA - au pair od zaraz, najlepiej na dłużej
Marakesh > 26-06-2013, 12:26
Poszukuję au pair do rodziny u której właśnie się znajduję. Niestety problemy w moim domu rodzinnym spowodowały, że muszę wcześniej wrócić. Dlatego też bardzo zależy mi na tym żeby znaleść im kogoś dostępnego "od zaraz".
Rodzinka jest naprawdę super, bardzo multikulturowa. Mieszkają na prowincji Barcelony (jakieś 15 - 20 minut pociągiem) w Castelldefels (blisko do centrum i na plażę). Opiekować się będziesz dwójką dzieci (dziewczyna 14 lat i chłopiec 10 lat) a zwłaszcza jednym, ponieważ młoda jest prawie samodzielna. Opieka nad chłopcem jest bardzo prosta, polega na graniu w gry planszowe ewentualnie na konsoli, chodzeniu na plażę na rolki, do parku, lub siedzeniem nad basenem. Do Twoich obowiązków będzie należało również gotowanie (co uwierz mi jest bardzo łatwe, ja się tu nauczyłam wszystkiego, a kuchnie maja bardzo prostą) oraz dwa razy w tygodniu ogarnięcie domu. A także kontrolowanie stanu lodówki i zapisywanie co trzeba kupić. Rodzinie bardzo zależy na edukacji dzieci, więc to nie chodzi o to żeby wszystko za nie robić tylko żeby Ci pomagały.
Potrzebny jest język angielski i prawo jazdy. Płacą 70 euro/tydzień.
Bardzo polecam tą rodzinę, zwłaszcza dlatego, że naprawdę traktują Cię jak członka rodziny jak starszą córkę.
Zainteresowanych proszę o kontakt - <a href="mailto:marakesh@wp.eu">marakesh@wp.eu</a>