-
-
Wlasna agencja au pair/nanny w Londynie
nannyagency > 17-06-2013, 19:58
Witam,
Bylam au pairka przez kilka lat w roznych panstwach, ale najdluzej w anglii. Obecnie mam 'normalna' prace, ale tez dorabiam od czasu do czas jako niania.
Zastanawiam sie nad otwarciem wlasniej agencji au pair, glownie dla dziewczyn z polski czy z krajow wschodniej europy.
Pamietam jak sama sie balam jechac w ciemno (korzystalam z aupair world) i taka agencja bylaby zbawieniem. Plus pomoc jezykowa dla dziewczyn, ktore nie czuja sie pewnie.
Na poczatku uslugi bylyby darmowe, zeby rozkrecic biznes, a potem za niewielka oplata ze strony au pair i rodzin. Ja zajmowalam bym sie sprawdzeniem rodzin, ich domu itd oraz au pair, ich referencji itd. Obie strony korzystaja.
Czy byscie z czegos takiego skorzystaly? Z agencji au pair prowadzonej przez polke, oraz ile bylybyscie w stanie zaplacic maks za taka usluge szukania rodzinki?
Bardzo dziekuje za Wasze opinie,
pozdrawiam -
Re: Wlasna agencja au pair/nanny w Londynie
constancelatek > 01-08-2013, 13:31
Hej,
jeżeli chodzi o uslugę w Europie, to myślę, że za szukanie sprawdzonej rodzinki byłabym dać w stanie nie więcej jak 500 zł.
Z racji tego, że host rodzina z Europy nie opłaca przelotu, więc za samą agencję i pomoc to byłoby ok. -
Re: Wlasna agencja au pair/nanny w Londynie
romekchalas > 13-02-2014, 10:43
Dokładnie wszystko trzeba liczyć. Trzeba się jakoś dostać tam i wrócić zapłacić agencji, a po 1000 zł to raczej nie opłaca się lecieć gdziekolwiek.