• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Mariusz-przyszly Au Pair w USA

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Mariusz-przyszly Au Pair w USA

MLODY-AU-PAIR > 15-12-2005, 23:44

No tak to w tym miejscu zechcial bym opisac swoja historie , wlasnie zaczalem proces rekrutacyjny w jednej z agnecji AU PAIR wyslalem zgloszenie i tak o to spotkalme sie z konsultantka , spotkanie trwalo dlugo ok . 2,5 gadania ciagle po angielsku oraz jakies test psychologiczny ( dziewne pytanie ), ogolnie spotkanie mi sie bardzo podobalo a zwlaszcza przytoczona juz na wstepie konsultantka ( mloda studentka wydzialu prawa Uniwerstyetu Wroclawskiego 8O ).

No i tak wyszlo ze w ta sobote mam egazmin jeszcze na prawko , ktory musze zdac zeby ogolnie wyjechac , no i musze jakies zaswiadcznie o niekaralnosci wyrobic . Bo wszystkie te papierkowe sprawy juz zalatwilem , nie wiem jak wy ale mi najgorzej szlo zrobienie zdjeci bo nie wiedzialem sam co zrobic heh.

No to by bylo tyle wiecej napisze in soon teraz moze poucze sie na jutrzejsza probna maturke z angielskiego heh. :wink:
  • Re: Mariusz-przyszly Au Pair w USA

Czarna_ski > 16-12-2005, 0:34

hej, witmy na forum jedengo z nielicznych przedstawicieli plci odmiennnej...

mozna wiedziec z jaka firma wyjezdzasz?? ( ok, tylko nie wkurzajmy oliwki, napisz na maila <a href="mailto:czarna00@epf.pl">czarna00@epf.pl</a> lub GG )

Gosia H > 16-12-2005, 6:20

Oj Czarna ja juz wiem po co Ci ta wiadomosc, o firmie naszego przyszlego Au-paira!!!! Trzeba ostrzegac tych, ktorzy jeszcze moga sie wycofac :lol:

Witamy, witamy Cie na forum!!!!

Yoanna > 16-12-2005, 15:09

witamy witamy :lol:

no ta papierkowa robota to dobijajaca jest, jak mi przyslali te wszystkie papiery to loooo matkoo heheh i odechcialo sie wyjazdu z biurem :wink: przynajmniej nie musialam kombinowac referencji, zalatwiac tych wszystkich zaswiadczen i pstrykac zdjec z dzieciakami no ale z usa to inna historia, tam trzeba sie pomeczyc z tymi dokumentami :wink:

MLODY-AU-PAIR > 16-12-2005, 15:48

Dzieki za mile przywitanie GIRLS :lol:

Yoanna > 16-12-2005, 18:55

dwa pytania :lol:

1) dlaczego usa?

2) do jakiego stanu sie wybierasz?

agulka > 16-12-2005, 20:32

hej..to mnie tez ciekawosc z zzera z jakiej jedziesz agencji ..wyslij pw jak mozesz aaa i wlasnie..w ktore rejony usa sie wybierasz?

ps. witamy na forum kolejnego chlopa

MLODY-AU-PAIR > 17-12-2005, 14:25

No dlaczego do USA bo zawsze mi sie podbal ten kraj no i wogoel fajnie tak daleko od domu heh a jade w rejon jeszcze nei wiem ale wybralem EAST a tu chyba nie mozna wpisac z jakiego biura jade ale napewno nie z kuturalnego bo pobieraja za duze oplaty i wydaja mi sie przereklamowani.,

Yoanna > 17-12-2005, 15:41

to cale szczescie ze nie z kulturalnej agencji jedziesz.. uff.. :wink:

a rodzinka juz wie o twoich planach? bo ja swoim wole na razie nie mowic heeh nie chce mi sie klocic..

MLODY-AU-PAIR > 17-12-2005, 19:37

Moja rodzinka wie o moich planach i sie bardzo ciesza z mojego wyjazdu mowia ze wreszcie dam im odpoczac , i mowia ze amrykania mi dadza popalic heh

Chcialem dodac ze dzis nie zdalem prawa jazdy po raz drugi juz i jestem zajebiscie zdolowany ta sytuacja
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna
  • Ostatnia