• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

komputerowy chłopak

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Byłam Au Pair

• komputerowy chłopak

• komputerowy chłopak
  • komputerowy chłopak

wywrotka_18 > 10-06-2013, 17:47

dziewczyny potrzebna mi szybka pomoc. Mam pod opieką 2dzieci, 9 letnia dziewczynkę i 12 letniego chłopca.z nia nie ma problemu Tylko z nim. Codziennie jestem z nim sama przez 2 godziny i on nic nie chce robic Tylko siedzi przy komputerze albo telefonie.jest to mój 3 dzień tutaj i chce żeby jego rodzice nie myśleli,ze sie nim nie zajmuje. Co mam robic? Siedzieć z nim i niech robi co chce czy byc u siebie i czekać na mają? Moze coś innego? Pomóżcie
  • Re: komputerowy chłopak

Gosia1423 > 10-06-2013, 22:48

Spróbuj się dowiedzieć co on robi na tym komputerze, ja na twoim miejscu spróbowałabym do niego zagadać, być może dzięki niemu realizuje jakieś swoje zainteresowania, może uda ci się dowiedzieć co on lubi i może dzięki temu nawiążecie jakiś kontakt i będzie trochę łatwiej.

wywrotka_18 > 11-06-2013, 10:06

wczoraj siedziałam z nim godzinę i on grał w gry a ja siedziałam,ale pytalam co chce robic a on Tylko ze nie wie.ale zaproponowałam wspólną grę na playstation i nawet zaczęliśmy sie wyglupiac i jakoś poszło

juja > 11-06-2013, 11:13

No to super Teraz już jakoś pójdzie na pewno skoro go zachęciłaś do spędzenia czasu razem. Nawet i przy PlayStation.

Gosia1423 > 11-06-2013, 22:01

No to super, że zaczęliście rozmawiać. Moja rada nie pytaj go co on chce robić, tylko sama coś zaproponuj. Może i uda ci się go oderwać od komputera.

wywrotka_18 > 12-06-2013, 0:10

też sądzę ze bedzie lepiej jutro jego siostra bedzie w szybciej w domu więc wezmę Ich do parku pogramy w coś już sie nie wstydzi tak Bardzo,nawet zacząl dzisiaj przy mnie przezywac siostrę i jakie było jego zdziwienie ze zrozumiałam jego przekleństwa,do końca dnia był jak aniolek

Gosia1423 > 12-06-2013, 20:21

Czyli chłopak się rozkręca xD
  • Starszy wątek Nowszy wątek