• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

prezenty swiateczne dla host rodzinki...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• prezenty swiateczne dla host rodzinki...

agulka > 02-12-2005, 5:38

tak sobie pomyslalam, ze mozemy w tym temacie wpisywac pomysly na prezent, ciekawe linki do stron, gdzie mozna cos fajniutkiego wynalezc..

zakupilam juz prezenty dla dzieci -bo to najlatwiejsze.. / wydajac przy tym majatek, ktory przeznaczylabym na torebki lub pierscionki :wink: ale na swieta przemowie ludzkim glosem i kupie cos komus..a nie sobie :roll: / niestety musze jeszcze kupic cos dla pauli, briana , jej rodzicow i siostry / wiem, ze oni maja dla mnie prezenty, wiec tez chce cos kupic..a poza tym swieta spedzamy razem /

mam kilka opcji w glowie..no ale ..ja to ja..dylematow 102.. a co wy kupiliscie/ kupujecie/ kupicie.. :?:
  • Re: prezenty swiateczne dla host rodzinki...

Czarna_ski > 02-12-2005, 5:54

to jest wlasnie niezly problem... dlatego specjalnie na swieta wyjezdzam zeby ominelo mnie kupowanie prezentow. wcale nie ze wzgledu na kase. przede wszyrkim dlatego ze nie mam pojecia co im kupic, co wypada a co nie, co im sie spodoba... wole juz sama nic nie dostac... powodzenia wam wszystkim! niezle zadanie przed wami!

agulka > 02-12-2005, 6:04

uciec..hmmm niezly pomysl

www.etoys.com -tu mozna sie zaopatrzyc w prezenty dla dzieci - polecam

http://www2.victoriassecret.com/collect ... Z&page=all - a w tu cos beauty

Gość > 02-12-2005, 8:43

kurde piszcie kobietki co dla tych hostow bo weekend sie zbliza

mam jak zwykle 1000 pomyslow ale jak zwykle sie nie moge zdecydowac zawsze znajde jakies 'ale'

wczoraj kupilam prezent dla Malego ,zabawke dzieki ktorej bedzie mogl poznawac alfabet

tez bym najchetniej wyjechala ...DO POLSKI !!!

MONIKA > 02-12-2005, 18:00

U mnie z dziecmi problemow nie ma. Ciuchowe mam dzieci. Mala nie ma nic do gadania, bedzie cute i tyle, kupie jej cos do ubraia, Holls lubi szmatki, a Will ocha superheros so nie ma problemu, wszystko z supe, spider i batmanem jest awsome. :lol:

Ale hosci..

Moja hostka ma hopla na punkcie paznokci i myslalam, ze jej gift card dam na pazury wlasnie, ale wydaje mi sie to troche rude.. A moze, oni tak sobie daja, ale ja sama nie wiem...

I robie im plytke z flmikami i fotami mlodych na dvd. Wiem, ze Anne uwielbia foty mlodej choc sama nie ma cierpliwosci ich robic.

Ale co z Tomem????

cioska > 02-12-2005, 20:54

Moje 3 laski dostana pelno zabawek i ciuszkow wiec ja im tego nie bede kupowac. Najstarsza (7lat) lubi American Girl Doll czy cos w tym stylu i widzialam niedawno w sklepie ksiazke z roznimi grami i takimi pierdolkami o tej samej lalce co ona juz ma, wiec bedzie miala do kompletu, a przy okazji pocwiczy czytanie i jeszcze bedzie miec fun. A te dwie najmlodsze to jeszcze nie wiem. Nie chce ubran i pewnie tez jakies ksiazki im kupie, bo doslowie od kilku tygodniu to tylko ksiazki chca czytac, to poszukam po sklepach jakis czadowych z muzyczka i guzikami. A dla hosta to nie mam pojecia. Moze koszulke z logo jego najlepszego serialu LAW&ORDER-oglada to codziennie wiec pewnie sie ucieszy.

agulka > 03-12-2005, 1:15

kupilam hostce zestaw kosmetykow do kapieli..jakies olejki aromatyczne itd..i sie kuzwa pozbylam 50$

EwkaCT > 05-12-2005, 2:47

ej to takie drogie prezenty robicie?? ja m,yslalam ze moim hostom to bombonierke kupie i tyle tak za 20 dolcow bo nie chcialam duzo kasy na to ale myslicie ze to nie wypada tylko takeigo malego??

Aimee > 05-12-2005, 19:31

hi ewka dawno Cie nie slyszlaam ja juz z Ct sie wyprowadzialm, pod Bostonem mieszkam! no i tez mam problem z prezentami... tzn dzieciakom (4 ich amm) cos kupie,ale hostom...heh..nie wiem...jakas bizuterie...a hostowi-nie mam pojecia,znam go od 3 dni...

agulka > 05-12-2005, 19:35

ja wiem, ze oni wiecej wydali na moje prezenty..wiec glupio wyskoczyc z jakas pierdolka za kilka dolcow. ale czekoladki to jak najbardziej / niezaleznie od ceny..czekoladki to czekoladki/...

a ja mam kolejny dylemat bo host ma 12 grudnia urodziny..kuzwa, chyna kupie tylko kartke i upieke torta z maluchami.. bo nawet pomyslu na swieta dla niego nie mam :roll:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna
  • Ostatnia